• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Snel geleverd
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Historie

Dutch Card Printing is in 2003 onder de naam Proall Cardprinting van start gegaan. (mede) Oprichter Roland Gort had al ruim 10 jaar ervaring in het bedrukken van kunststof kaarten op creditcardformaat. Bij zijn vorige werkgever was hij de pionier in het waterloos offset drukken. Alle technologische ontwikkelingen in dit proces nam Roland op zich. En zo bouwde hij een schat aan ervaring op.

 

plastic cards drukken

 

Tweekleurenmachine

Toen zijn vorige werkgever stopte besloot Roland, samen met een compagnon, zijn kennis en expertise in te zetten voor een eigen bedrijf. Na een uitgebreid marktonderzoek richtten ze in 2003 het bedrijf Proall Cardprinting op. Ze schaften een tweekleurenmachine aan, begonnen met het drukken van plastic pasjes en… hielden niet meer op.

 

40.000 kaarten per uur

Het aantal opdrachten groeide explosief. Al na 2 jaar had het bedrijf meer ruimte en capaciteit nodig. Eind 2005 verhuisde Proall Cardprinting naar een nieuw pand. Er werd een extra machine aangeschaft, - dubbel spoor 4 kleurenpers, die 20.000 kaarten per uur kan bedrukken. Kaarten met vier kleuren en tweezijdige bedrukking. De capaciteit werd daarmee verdrievoudigd.

In 2011 werd de productiecapaciteit uitgebreid met nog een vierkleurenpers, waardoor meer flexibiliteit is ontstaan én de snelste levertijd in de branche werd gerealiseerd.

 

Nieuwe naam

In 2006 kreeg Proall Cardprinting een nieuwe naam: Dutch Card Printing. Een naam die beter past bij een bedrijf waar inmiddels een team van 26 mensen gepassioneerd werken om dagelijks de allerbeste plastic cards te maken. Een naam die aansluit bij de internationale markt waarin het bedrijf opereert. Dutch Card Printing levert kleurrijke plastic cards aan drukkerijen, reclamebureaus, pasleveranciers, overheid, retailers en verenigingen in onder andere Nederland, België, Duitsland en Spanje.

 

kwaliteitscontrole

 

Innovatie door passie

Gedreven door de passie voor ons vak innoveert Dutch Card Printing voortdurend. Wij hebben toeleveranciers geselecteerd die net als wij innovatief zijn, het hoogste kennisniveau uit de branche hebben en betrouwbaar zijn. Deze partners zijn gevestigd in Nederland, Duitsland, Frankrijk, de VS, Zweden en het Verre Oosten.

De nieuwste innovatie is het ECOpas concept. Lees meer over de ECOpas®.