• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Snel geleverd
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Printer installatie & onderhoud

Hulp op afstand met installeren

Wij helpen mee om je cardprinter of labelprinter op de juiste manier te installeren. Door gebruik te maken van Teamviewer kijken wij op afstand mee en leggen wij de installatie van de cardprinter of labelprinter uit. Teamviewer is een van de toonaangevende oplossingen voor desktop sharing en online-samenwerking via het internet. Als je bij ons de cardprinter of labelprinter hebt gekocht, bieden wij dit gratis aan. Heb je de cardprinter of labelprinter niet bij ons gekocht, dan helpen wij je voor een vast bedrag, te bestellen via onze webshop.


Maak een vliegende start met een gebruikerstraining

Het leren kennen van alle nieuwe functies en mogelijkheden van een labelprinter of cardprinter kost vaak een hoop tijd. Maar het kan gelukkig anders: schakel ons in voor een training bij jou op locatie. We laten de gebruikers ter plekke zien hoe alles werkt. En we gaan pas terug naar Groningen als de printer én de software helemaal naar tevredenheid werken. Als de mensen op de werkvloer ermee aan de slag kunnen. Zo profiteer je optimaal van onze expertise en maak je een vliegende start met jouw nieuwe printer. Plus je voorkomt problemen die kunnen ontstaan bij verkeerd gebruik van de printer. De extra kosten heb je dus snel terugverdiend.

Neem contact op en vraag ons naar de mogelijkheden, stuur een e-mail naar roland@dcp.nl, of download de pdf met meer informatie:

Onderhoud van cardprinters en labelprinters 

Het is belangrijk dat cardprinters en labelprinters regelmatig worden onderhouden. De cardprinter fabrikanten adviseren om de 1.000 passen een onderhouds sessie te doen. Wij leveren de benodigde onderhoudsproducten en waar nodig helpen je hoe een onderhoudsbeurt uitgevoerd moet worden. Uiteraard mag je de cardprinter of labelprinter naar ons toesturen voor onderhoud. Wij checken dan gelijk of alle printersoftware up to date is en indien nodig regelen wij een upgrade.

Reparatie van cardprinters en labelprinters

Als gecertificeerd specialist hebben wij van onze fabrikanten de autorisatie om zelfstandig cardprinters en labelprinters te repareren. Door onze jarenlange ervaring weten wij vaak snel wat het probleem is en veelal kunnen wij dit in huis repareren. De belangrijkste onderdelen liggen bij ons op voorraad.

Je krijgt altijd vooraf een heldere prijsopgave wat de reparatie zal kosten en het advies om wel of niet te repareren.

Mocht een printerreparatie langer duren dan een paar dagen, dan kunnen wij als backup voor jou printen. Je kunt dus altijd passen of etiketten blijven uitgeven, ondanks problemen met je eigen printer.

Servicecontracten voor optimale zekerheid

Wij bieden interessante servicecontracten voor optimale zekerheid voor een vast bedrag per printer. Voordelen voor jou:

  • Onderdelen beschikbaar om de printer tijdens het eerste bezoek te repareren.
  • Indien nodig wordt er een tweede bezoek gepland of een leenprinter beschikbaar gesteld.
  • Onderdelen* en arbeidsloon inbegrepen
  • Alle reiskosten inbegrepen (geen extra kosten voor afgelegde kilometers)
  • Gebruik van originele onderdelen en gemonteerd door technici die zijn getraind en gecertificeerd
  • Reiniging van de printer, volledige functionele test en, indien van toepassing, installatie van updates tot de nieuwste specificatie.

Neem contact op en vraag ons naar de mogelijkheden, stuur een e-mail naar roland@dcp.nl, of download de pdf met meer informatie:


Teamviewer installeren

In overleg loggen wij in op je computer. Daarvoor kun je het programma Teamviewer installeren.