Plastic passen, labels en rfid
Hulp nodig? +31 (0) 50 579 0084
| info@dcp.nl|

Recent toegevoegd ×

Je hebt niets in je winkelwagen.

Eigen drukkerij
Bedrukte passen vanaf 5 cent
Levering in 1 dag mogelijk
Meer dan 20 jaar ervaring

RFID kaarten

NXP MIFARE kaarten, ook wel RFID cards genoemd, zijn een speciaal type plastic kaarten met een microprocessorchip. Deze chip bevat een geheugen en contactpunten voor de antenne, wat de NXP MIFARE kaart bijzonder geschikt maakt als toegangspas voor bijvoorbeeld parkeergarages en kantoren of voor tijd- en registratiesystemen. De OV chipkaart is een voorbeeld van een NXP MIFARE kaart.

Wil je passen door ons laten drukken? Vraag dan vrijblijvend een prijs aan.

Gratis verzending vanaf €200,- (excl. btw)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 17 in totaal

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 17 in totaal

Foto-tabel  Lijst 

Dutch Card Printing (DCP) kan NXP MIFARE kaarten altijd uit voorraad leveren. Daarbij heb je de keuze uit allerlei mogelijkheden, van 1 kB tot 8 kB, en van hybride kaarten met een magneetstrip tot kaarten die voorgeprogrammeerd kunnen worden.

Jouw NXP MIFARE kaart laten bedrukken

Wij kunnen de RFID cards ook op maat voor je bedrukken, dit doen we digitaal of offset en altijd binnen 5 werkdagen. Onze designers gaan graag samen met jou aan de slag voor een ontwerp op maat. Ook kunnen we ze voor je programmeren en uitlezen. Lever hiervoor zelf blanco pasjes aan of koop deze voordelig voor ons in. Je kunt kiezen uit NXP MIFARE kaarten van verschillende diktes, een variatie in geheugen en met of zonder contactchip. De kaarten zijn al leverbaar vanaf 250 stuks. Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden en prijzen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Meer informatie over RFID cards

Wil je meer weten over hoe NXP MIFARE kaarten precies werken, waarom een database met uitgelezen chip ID-nummers handig is of wat de mogelijkheden zijn voor het personaliseren van je MIFARE kaart? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers adviseren je graag en brengen je op de hoogte van de laatste technieken.