Producent van plastic passen
Hulp nodig? +31 (0) 50 579 0084
| info@dcp.nl|
Eigen drukkerij
Bedrukte passen vanaf 5 cent
Levering in 1 dag mogelijk
Meer dan 20 jaar ervaring

Giftcards Sacha Shoes

Contactpersoon: Luuk van Liere
Grafisch Vormgever / Marketingmedewerker bij Termeer Schoenen B.V. (Sacha Shoes)
 

Foto van Luuk van Liere“Ik ben zeer te spreken over de professionele samenwerking
en de mate van specialisatie van Dutch Card Printing

op het gebied van pasjes.

Bovendien is de combinatie van een giftcard bevestigd aan een flyer
voor ons het ideale product. Het is precies wat wij nodig hebben.”

 

Samenvatting

Voor een grootschalige goodiebag actie in samenwerking met een bioscoopketen was Sacha op zoek naar een nieuw soort flyer. De oude flyers straalden niet de waarde uit die ze vertegenwoordigden en raakten vaak verloren. Daarom werd besloten om met dé specialist in plastic passen, Dutch Card Printing, samen te gaan werken. De oplossing was het drukken van een luxe giftcard met eigen design, bevestigd aan een flyer. Met deze oplossing wordt de flyer beter ontvangen door de mogelijk toekomstige klant.

pas van Sacha Shoes

Over Sacha Shoes

Logo Sacha ShoesSacha, een Europese multinational, heeft meer dan 75 winkels verspreid over 5 landen. Sacha is de merknaam waaronder de winkels van de familie Termeer, sinds 1909, de wereld veroveren. Het merk, Sacha, heeft een eigen en vernieuwende kijk op mode.

 

De uitdaging

Voor Sacha was Luuk van Liere op zoek naar een manier om nieuwe klanten bekend te maken met Sacha. Eén van de manieren was het uitgeven van een actie. Deze raakte echter vaak verloren en mensen hadden niet het gevoel dat ze iets van waarde in handen hadden.

 

De oplossing

Flyer met pas Sacha ShoesDutch Card Printing bood een ideale oplossing. Zowel op basis van het materiaal als de prijs is gekozen om met Dutch Card Printing samen te werken. Zo heeft zij het design dat door Luuk van Liere gemaakt was zonder problemen en met hoge kwaliteit op de pas gedrukt. Bovendien werden de passen bevestigd aan een A6 flyer met uitleg voor de toekomstige klanten. Het drukwerk van de flyer en de pas vormen samen één geheel. Deze totaaloplossing was voor Sacha precies waar zij naar op zoek waren.

 

"Dutch Card Printing bood een ideale oplossing."

 

De eerste reacties op de flyers met pas zijn zeer positief. Enige tijd na het uitgeven van de flyer kan pas worden gemeten of de nieuwe aanpak een beter resultaat heeft opgeleverd.

 

foto winkel Sacha Shoes