• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Snel geleverd
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Topprestaties en DCP als sponsor van Donar

Op donderdag 16 februari speelde Donar een belangrijke thuiswedstrijd tegen Basketball Stars Weert. Wij waren wedstrijdsponsor en zijn trots dat we samen met enkele relaties hebben kunnen genieten van dit fantastisch spektakel!

Snelle showsport

Basketbal is een snelle showsport met veel muziek, lichteffecten, tromgeroffel en cheerleaders. Thunder de mascotte loopt rond en leidt de tegenstander af. Je komt ogen en oren tekort. Donar is een professioneel basketbalteam met de actiefste fanclub van Nederland.

rondleiding bij donar

italiaans buffet

cheerleaders bij donar

Wedstrijden van Donar worden altijd druk bezocht. Ondanks deze drukte en hectiek weet Donar keer op keer weer topprestaties neer te zetten. Het afgelopen seizoen werd Donar landskampioen, brak door naar de tweede ronde in Europees verband en staat op dit moment op de eerste plek in de competitie. Wij sponsoren wij ook dit seizoen Donar en waren op 16 februari de wedstrijdsponsor.

Donar speelde de wedstrijd tegen BSW Weert die op de laagste plek in de competitie stond. Maar vergis je niet: BSW Weert is een waardige tegenstander die het Donar best moeilijk had kunnen maken. Donar moet zweten om de concurrentie voor te blijven! In het weekend vooraf aan de wedstrijd die wij bijwoonden had Weert veel mensen verrast door thuis te winnen van Landstede Basketbal, toen tweede in de competitie. Ondanks dat Weert onderaan stond in de competitie, hadden ze Donar dus nog best wel een lastige wedstrijd kunnen bezorgen.

roland en lars met de wedstrijdbal

Trotse sponsor

Gelukkig is Donar al het hele seizoen scherp en gefocust op het behalen én behouden van de eerste plaats. Donar staat weliswaar het hele seizoen nummer 1 in de competitie, maar laat daardoor niet de aandacht verslappen. Continu wordt er getraind om nog beter te worden en om nog effectievere moves te bedenken. Stilstand is achteruitgang en andere teams halen je in als je niet alert bent. Deze mentaliteit past bij DCP en daarom zijn wij trotse sponsor van Donar!

De wedstrijd

We verwelkomden 30 relaties met gepaste trots in ons bedrijf in Groningen. Een gezellige mix van klanten, leveranciers en onze medewerkers. Daarna reden we gezamenlijk naar Martiniplaza voor een heerlijk italiaans buffet. We woonden een speluitleg bij en gingen daarna uit ons dak tijdens de wedstrijd. De wedstrijd was rond kwart over negen afgelopen. Onder het genot van een hapje en drankje werd de wedstrijdbal overhandigd en hebben we nog even gezellig na kunnen praten. Eén van de veel gehoorde opmerkingen was: ‘Wat een spektakel. Prachtig dat ik hierbij mocht zijn!’.

seizoenskaart donar

Wij drukken de business- en seizoenskaarten voor Donar. Wil jij ook prachtige kaarten voor jouw club of bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

trotse sponsoren van donar

wedstrijd van donar

wedstrijd van donar

wedstrijd van donar