Plastic passen, labels en rfid
Hulp nodig? +31 (0) 50 579 0084
| info@dcp.nl|
Eigen drukkerij
Bedrukte passen vanaf 5 cent
Levering in 1 dag mogelijk
Meer dan 20 jaar ervaring

Plastic passen met NFC technologie

22-06-2012

De techniek van morgen levert Dutch Card Printing vandaag al in onze passen en zelfs als stickers of flyers.

Passen met NFC technologie zijn zeer interessant als loyaliteitspassen. Zodra de consument de pas op zijn smartphone of tablet legt opent uw website met aanbiedingen of actuele informatie. Dutch Card Printing innoveert voortdurend en loopt voorop door de nieuwste technologie te combineren met de plastic passen, smartcards, stickers of flyers.

 

NFC (Near Field Communication)

NFC (Near Field Communication) is begonnen als een technologie voor mobiel betalen en dat is ook nog altijd de belangrijkste focus van NFC. Omdat mobiel betalen echter nog niet overal wil aanslaan, zijn er ook andere NFC-mogelijkheden ontwikkeld om de NFC-technologie onder het aandacht van het grote publiek te brengen. Hiermee hoopt NFC-ontwikkelaar NXP dat de stap naar mobiel betalen met NFC in de toekomst kleiner wordt.

 

De toekomst van NFC

Dankzij de vele nieuwe toepassingen van NFC, wordt de technologie bij een steeds groter publiek bekend. Ook komen er steeds meer smartphones die standaard NFC-ondersteuning bieden. Binnen enkele jaren zal het daardoor ook ongetwijfeld een populaire technologie voor mobiel betalen worden. De marketingmogelijkheden van deze NFC technologie zijn onbeperkt.

Wij adviseren je graag wanneer en hoe je deze nieuwste techniek het beste kan introduceren. Neem vrijblijvend contact met ons op.