• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Snel geleverd
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Inspiratie voor plastic pasjes

Hieronder vind je voorbeelden van plastic passen.

Plastic giftcards / cadeaukaart


cadeaukaartVoor diverse retailorganisaties hebben wij giftcards geleverd. De plastic giftcards worden bij aankoop opgewaardeerd en kunnen vervolgens in meerdere keren besteed worden. Dat kan bij winkels en/of via de webshop.

DCP levert de giftcards binnen 5 werkdagen. Voor passende cadeauverpakkingen hebben wij een uitgebreid assortiment. DCP kan ook advies geven over hoe de kaarten op- en afgewaardeerd worden, door gebruik te maken van je bestaande pin-betaaltterminal of je kassa systeem. Lees ook onze weblog over de omzetkansen van giftcards met uitgebreide informatie.

> Neem contact op voor meer informatie of vraag een offerte aan

Klantenkaarten / spaarkaarten

KlantenkaartOuderwets of toch nog een krachtig communicatie instrument. Wij zien nog steeds een toename van de inzet van klantenkaarten, ook wel loyaliteitskaarten genoemd. DCP produceert niet alleen de klantenkaart, maar kan deze ook personaliseren met barcodes, namen of nummers. Voor veel van onze klanten zorgen wij ervoor dat de klantenkaart op de deurmat wordt bezorgd.

> Lees meer over onze mailpack dienstverlening

Consumenten worden niet loyaal als zij een klantenkaart ontvangen! Alleen als deze kaart voor de consument (financiële) waarde heeft, is de consument bereid de kaart te bewaren. Een doordacht loyaliteitsprogramma is nodig om consumenten te activeren. DCP kan DM mailingen verzorgen met vergaande personalisatie van het drukwerk. Lees hier meer over in onze weblog loyale klanten zijn goud waard.

> Neem contact op voor meer informatie of vraag een offerte aan

Plastic ledenpas / vriendenpas / donateurspas

Vriendenpas(Sport)verenigingen, non-profit organisaties en musea werken vaak met ledenpas, lidmaatschapskaarten, vriendenpas of VIP-kaarten.

De pashouder krijgt daarmee toegang of extra voordeel. Verenigingen kunnen hun leden een kwalitatieve kunststof ledenpas aanbieden tegen een aantrekkelijk prijs.

Diverse organisaties maken gebruik van kunststof ledenpassen of vriendenpassen gedrukt door DCP. Elke pas kan variabele gegevens bevattten, zoals klantnaam, nummer, barcodes enz. Je database kun je als Excel bestand aanleveren. Wij maken een voorbeeld (pdf) zodat je exact weet wat je krijgt.

> Neem contact op voor meer informatie of vraag een offerte aan

Online ledenadministratiepakket

DCP heeft in samenwerking met haar partners een webapplicatie voor leden ontwikkeld. Met dit pakket kun je op op elk gewenst moment en locatie de toegangscontrole organiseren door eenvoudig de ledenpassen te scannen. Lees meer over ons ledenadministratiepakket.

> Neem contact op voor meer informatie of vraag een offerte aan

Marketing cards / inlogpassen

PromotieartikelPlastic cards worden regelmatig gebruikt als (eenmalig) marketing instrument. Een schitterend bedrukte inlogpas met een kortingscode verleidt bijna iedere ontvanger om deze te gebruiken. De bekende bobbel in de envelop is nog steeds een zeer effectief marketinginstrument.

Voor veel relaties drukken wij promotiepassen, generen unieke inlogcodes en personaliseren de passen. Met onze scherpe tarieven van bijbehorend drukwerk, mailpackverwerking en porto, kunnen wij jouw DM campagne volledig organiseren met 1 aanspreekpunt. Jouw klanten database hebben wij slechts 5 dagen voor de matdatum nodig. Tijd genoeg dus om dat goed op orde te hebben. Je direct marketing campagne met promotiecard wordt gegarandeerd bezorgd op de gewenste datum. Uiteraard kan deze (eenmalige) marketingcard ook gedrukt worden op onze milieuvriendelijke ECOpas® van bijvoorbeeld aardappelzetmeel.

> Neem contact op voor meer informatie of vraag een offerte aan

Werknemerskaarten / legitimatiekaarten

LegitimatiepasIdentificatie is belangrijk. Veel bedrijven kiezen voor een kunststof werknemerskaart met persoonlijke gegevens van de kaarthouder. Zodat werknemers zich altijd correct kunnen legitimeren. Bijvoorbeeld bij klantcontacten. Dagelijkse stuurt DCP werknemerskaarten van nieuwe medewerkers. Deze mutatieverwerking verwerken wij in eigen huis. Voor 12:00 uur besteld, dezelfde dag verwerkt.

DCP voorziet organisaties in de profit- en non-profit sector van plastic werknemerskaarten bedrukt met persoonlijke gegevens, waaronder een pasfoto. De mutatieverwerking van bijvoorbeeld nieuwe medewerkers kan volledig uitbesteed worden naar DCP. Tevens bieden wij een online webapplicatie voor het beheer van uw werknemerspassen. Bel ons gerust voor advies en een demonstratie.

> Neem contact op voor meer informatie of vraag een offerte aan

BHVpas / LMRA passen

BHV pasBedrijfshulpverlening is voor werkgevers verplicht. Er zijn in Nederland veel aanbieders van trainingen voor werknemers. Na succesvol afronding ontvangt de cursist een BHVpas met informatie over de cursist zoals namen, geboortedatum, geldigheidsduur, type cursus enz. DCP drukt voor diverse trainingsinstituten de BHVpassen en zorgt ervoor dat de geslaagde cursist in dezelfde week thuis de begeerde BHVpas ontvangt. Tevens leveren wij A-merk cardprinters om zelf op locatie onze BHVpassen te personaliseren. Alle cardprinters leveren wij inclusief unieke cardsoftware en een kant en klaar template om direct aan de slag te gaan.

> Neem contact op voor meer informatie of vraag een offerte aan

Plastic hotelsleutelkaart

HotelsleutelkaartenDiverse hotels geven hun gasten kaarten voorzien van een magneetstrip waarmee ze hun kamerdeur kunnen openen. De kaart is bovendien een visitekaartje van het hotel. DCP bedrukt de kunststof kaarten zonder poespas en indien nodig worden de kaarten gepersonaliseerd.

Hotels in binnen en buitenland gebruiken magneetstripkaarten van DCP. Met de snelste levertijd van 1 dag heb je altijd op tijd de hotelsleutelkaarten.

> Neem contact op voor meer informatie of vraag een offerte aan

(Beurs)badges

BeursbadgeDiverse organisatie laten DCP badges drukken voor de bezoekers van een evenement, beurs of bedrijfsbezoek. Naast de badges leveren wij ook A-merk cardprinters om onze voorgedrukte badges te voorzien van bezoekersnamen. De badges voorzien wij bijvoorbeeld met een riemgleuf of rond boorgat en leveren dit samen met badgeclips of badgekoorden. Uiteraard kunnen wij ook badgekoorden met je eigen logo leveren.

> Neem contact op voor meer informatie of vraag een offerte aan