• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Snel geleverd
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Klantenservice

Door onze jarenlange ervaring weten we als geen ander wat er allemaal mogelijk is met plastic passen en labels. Zo hebben we smart labels en tags en bijbehorende readers en scanners voor het vergroten van de efficiëntie en productiviteit van jouw bedrijf. Maar ook volledige gepersonaliseerde plastic passen, mailpacks en bijbehorende loyaliteit- en giftcardsystemen. We begeleiden je graag in het volledige traject. Van idee tot ontwerp en van druk tot presentatie aan jouw klant.

Altijd een oplossing die bij jou past

Of je nu ondernemer bent of marketingprofessional, system integrator of bestuurslid van een vereniging; wij denken graag met je mee hoe jij passen en labels kunt inzetten in jouw situatie. Er is altijd wel een oplossing die bij jou past.

Eigen drukkerij

Snel, flexibel, innovatief én het allerbeste resultaat. Met dat in het DNA, staan 19 gepassioneerde vakmensen dagelijks voor je klaar. Iedereen heeft jarenlange ervaring en we zijn volledig op elkaar ingespeeld. We hebben een volwaardige drukkerij met twee vierkleurenpersen en een aantal digitale printers. Daarmee hebben we de capaciteit om maar liefst 100.000 passen per dag bedrukken. Doordat we alles zelf in huis hebben, zijn we flexibel en kunnen we tegelijkertijd de hoogste kwaliteit garanderen. Bovendien kunnen we de snelste levertijd in de branche realiseren.

Daarnaast hebben we een webshop vol producten en accessoires als cardprinters, labelprinters, scanners en readers, printerlinten en giftcardverpakkingen.

Daarom DCP

Bij DCP bieden we een totaalservice voor alle producten die verder gaat dan enkel de verkoop. Onderstaand de voordelen van DCP.

Meer informatie?

Wil je meer informatie of een persoonlijk advies over de juiste producten en systemen voor jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op, ons team kijkt graag met je mee.