• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Snel geleverd
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Identiteitsbewijs

In onze eigen drukkerij bedrukken wij geheel volgens je eigen wensen en ontwerp de mooiste identiteitskaarten en werknemerspassen. De identiteitspassen kunnen wij voorzien van een uniek nummer, naw gegevens, pasfoto, barcodes, handtekening, schrijfveld of een combinatie. Ook is het mogelijk om de passen te voorzien van een magneetstrip of een RFID Chip. Met een RFID pas kan de gebruiker met de pas betalen, deuren en lockers openen of bijvoorbeeld apparaten bedienen. DCP biedt voor elke toepassing een passende oplossing.

  • Volledig voor je op maat gemaakt

  • Levering in elke gewenste oplage

  • Enkel- of dubbelzijdig bedrukt

Vul ons offerteformulier met jouw wensen in en wij maken een passende offerte. Neem voor meer informatie of persoonlijk advies vrijblijvend contact op, ons team kijkt graag met je mee.

Accessoires voor jouw identiteitskaart

Dankzij onze uitgebreide service gaan we verder dan enkel identiteitskaarten maken en bedrukken. Zo bieden we ook passende accessoires om jouw identiteitskaart compleet te maken. Voor bijvoorbeeld bevestiging aan kleding hebben wij badgehouders met badgeclips in het assortiment.

Online beheersysteem voor identiteitskaarten

Wij leveren een online beheersysteem voor werknemerspassen. Dit systeem maakt het mogelijk dat werknemers op verschillende locaties in Nederland gegevens invoeren en een pasfoto uploaden voor op een identiteitskaart. Bij akkoord van een manager ontvangt DCP een bestand om te printen en te versturen óf het hoofdkantoor print de passen zelf uit met een eigen cardprinter.

Milieuvriendelijke identiteitskaart

We kunnen zelfs een identiteitskaart maken van milieuvriendelijk materiaal (ECOpas®). ECOpas is een uniek (communicatie)instrument voor organisaties die een bijdrage willen leveren aan het verbeteren van het milieu en hierover willen communiceren. Laat zien wat jullie bijdrage is aan een duurzame aarde!