• Eigen drukkerij
 • Bedrukte passen vanaf 5 cent
 • Levering in 1 dag mogelijk
 • Meer dan 20 jaar ervaring

Epson introduceert vier on-demand labelprinters voor op maat gemaakte, flexibele kleuretiketten

Gisteren kondigde Epson vier nieuwe ColorWorks-labelprinters aan, de ColorWorks CW-C6000Ae, CW-C6000Pe, CW-C6500Ae en CW-C6500Pe. Deze on-demand labelprinters breiden het bestaande labelprinter assortiment van Epson uit om te voorzien in de behoeften van kleine tot middelgrote klanten in tal van sectoren (voedingsmiddelen, chemie, dranken, tuinbouw, logistiek enz.). Het assortiment omvat modellen met automatische papiersnijder (Ae) en tijdbesparende automatische peelerfunctionaliteit (Pe), die automatisch het vel aan de achterkant van etiketten verwijdert en naadloos kan worden geïntegreerd in bestaande productielijnsystemen voor afdrukken en aanbrengen.

Epson Colorworks TM-6000 en TM6500

Alle producten ondersteunen een breed scala aan vormen, materialen en labelgroottes: de CW-C6000Ae en CW-C6000Pe kunnen mediabreedten van 25,4 mm tot 112 mm ondersteunen en de CW-C6500Ae en CW-C6500Pe van 25,4 mm tot 215,9 mm. Praktisch gezien kunnen deze ColorWorks-labelprinters alles afdrukken, van piepkleine etiketten voor flesjes met vloeistof voor elektronische sigaretten tot grote duurzame etiketten die geschikt zijn voor chemische vaten. Deze mediaflexibiliteit en de mogelijkheid voor on-demand digitaal afdrukken in vier kleuren (zelfs bij kleine labelformaten) maken het leven gemakkelijker voor tijdgevoelige bedrijven die veel SKU's moeten beheren.

"Dit ColorWorks-assortiment is ontwikkeld om een breed gebruikspotentieel te bieden", aldus Jacob Kallergis, Manager Product Management bij Epson Europe. "We zijn er zeker van dat gebruikers enorm zullen profiteren van de snelheid, controle, efficiëntie en flexibiliteit die wordt geboden, samen met een schat aan nieuwe ondersteunende functies. We zijn met name verheugd dat de modellen CW-C6000Pe en CW-C6500Pe (met peelers) kunnen worden gecombineerd met productielijnsystemen om één-op-één labels met variabele gegevens af te drukken en de achterkant te verwijderen. Wij geloven dat dit 's werelds eerste inkjetlabelprinter is die met een peeler is uitgerust en zowel etiketten kan afdrukken als het vel aan de achterkant kan verwijderen."

Samengevat bieden de ColorWorks CW-C6000Ae, CW-C6000Pe, CW-C6500Ae en CW-C6500Pe onder andere de volgende nieuwe en afwijkende functies:

 • Mediaflexibiliteit: mediabreedtes van 25,4 mm tot 215,9 mm.
 • Compact en eenvoudig in gebruik: alle activiteiten uitgevoerd vanaf de voorkant, waardoor op bedrijfsruimte kan worden bespaard. Rolvervanging is mogelijk vanaf de voorzijde, vanaf rechts en vanaf links.
 • Hoge resolutie met kleuraanpassing: goede afdrukkwaliteit, gebruik van ICC-profielen in de driver en steunkleurbeheer,
 • Afdrukken van alle etiketvormen: dankzij de beweegbare sensor. Een tweede keer voorsnijden is niet nodig.
 • Eenvoudige integratie: directe ondersteuning voor SAP, ESC/Label, Linux- en Mac-drivers
 • Geldbesparend: het is niet nodig om etiketten vooraf af te drukken. Druk af in full-colour op blanco etiketten
 • Integratie: Modellen met peeler-functionaliteit (Pe) passen naadloos in productielijnen
 • Bediening en onderhoud op afstand: beschikbaar via webinterface


Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de vele mogelijkheden van deze nieuwe kleuren labelprinters voor jouw bedrijf of jouw klant? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Gerelateerde artikelen


Bron: persbericht Epson