• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Levering in 1 dag mogelijk
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Mailpacks tot in de puntjes verzorgd door DCP

DCP ken je natuurlijk van de plastic passen. Maar we doen veel meer dan alleen die passen bedrukken en leveren. We helpen je ook graag bij al het regelwerk eromheen. Dat noemen we fulfilment. En dat kun je zo uitgebreid maken als je wilt.

Voorbeeld 1

Voor Sacha Shoes bijvoorbeeld drukten we giftcards en plakten die vervolgens op een mooi vormgegeven A6-flyer. We leverden de flyers met passen als een kant-en-klaar pakketje aan Sacha Shoes, die ze daarna weer verder verspreidde in de schoenenwinkels.

fulfilment


Voorbeeld 2

Voor Sterkado gaan we nog een paar stappen verder. Samen ontwikkelden we een online portal waar de klanten van Sterkado hun eigen giftcards kunnen ontwerpen en bestellen. Sterkado zorgt voor de financiële afwikkeling en DCP regelt de rest, rechtstreeks vanuit de portal. Wij zorgen dus voor het productieproces én voor het volledige logistieke proces:

  1. Wij bedrukken de giftcards
  2. Wij voorzien ze van een persoonlijke code en de waarde wordt door de klant bepaald
  3. Wij regelen het drukwerk van de gepersonaliseerde wikkels of kaarten waarin de giftcards verpakt worden
  4. Wij zorgen ervoor dat elke giftcard in het juiste doosje terechtkomt (of in de juiste luxe kaart geplakt wordt)
  5. Wij adresseren het pakketje, zodat de ontvanger de giftcard thuis gestuurd krijgt (of we laten alle giftcards bij de besteller bezorgen)
  6. Wij bieden alle pakketjes op het gewenste moment aan bij PostNL

Hoe pakken we dat aan in coronatijd?

Om ook in coronatijd veilig te kunnen blijven werken, huren we tijdelijk extra bedrijfsruimte. We schreven er een blog over.


Nog een voorbeeld, maar dan in beeld

Stel, je bent enthousiast vrijwilliger bij de plaatselijke voetbalclub. Ieder nieuw lid ontvangt een ledenpas en jij bent het helemaal zat om die passen zelf te moeten printen en lamineren. Niet alleen omdat het veel tijd kost, maar ook omdat die pasjes al snel kapot gaan en er dan weer een nieuwe gemaakt moet worden. Gelukkig kan het anders – schakel DCP gewoon in!

stap 1

STAP 1 - Order plaatsen

We stemmen telefonisch af wat jij precies nodig hebt en hoe we de taken gaan verdelen. Je bepaalt zelf hoe de pas eruit gaat zien en welke persoonlijke gegevens erop gedrukt moeten worden.

 

volgende stap

 

 

stap 2

STAP 2 - Database en brief

Jij stuurt ons een Excelbestandje met daarin de persoonlijke gegevens van de leden. Wil je ook een pasfoto op de pas? Dan lever je die aan als losse bestandjes. Daarnaast lever je een tekst aan voor de begeleidende brief.

 

volgende stap

 

 

stap 3

STAP 3 - Controle en koppeling

Wij zorgen ervoor dat de brief en de pasfoto’s op de juiste manier gekoppeld worden aan de database. Als we alles goed hebben gecontroleerd, printen we de gepersonaliseerde brieven.

 

volgende stap

 

 

stap 4

STAP 4 - Passen bedrukken

Daarna worden de ledenpassen gedrukt. Ook hier maken we gebruik van de gecontroleerde database, zodat elke ledenpas een uniek exemplaar wordt. Elk lid krijgt dus zijn eigen volledig gepersonaliseerde pas.

 

volgende stap

 

 

stap 5

STAP 5 - Passen en brieven matchen

De passen worden nu ‘synchroon opgeplakt’ oftewel elke unieke pas wordt op de bijbehorende gepersonaliseerde brief geplakt (met non-permanente lijm). Samen gaan ze in een vensterenvelop, zodat het adres op de brief zichtbaar blijft.

 

volgende stap

 

 

stap 6

STAP 6 - Aanbieden bij postbezorgers

We bundelen alle enveloppen en bieden ze aan bij Sandd of PostNL. Binnen een paar dagen hebben alle leden hun eigen pas in de brievenbus.

 


Hoe zorg je voor een succesvolle card mailing?

Timing en accuratesse zijn essentieel voor een succesvolle card mailing, dat weten wij als geen ander. Omdat wij plastic cards en de bijbehorende mailing (brief, kaart of flyer) in eigen huis drukken en verwerken, kunnen wij altijd leveren volgens afspraak. Foutloos en snel! En dankzij onze volumecontracten met postbezorgers profiteer je ook nog eens van scherpe portotarieven. Zo maken wij jouw marketingactie of loyaliteitsprogramma tot een succes.


Database beheer van je direct cardmailings

Ook jij als bedrijf of vereniging hebt invloed op het succes van de card mailing. Je kunt je klantendatabase nog tot het laatste moment bij ons aanleveren, waardoor je kunt inspelen op de actualiteit. Is er iets belangrijks gebeurd wat een bepaalde groep mensen moet weten? Of zijn er veel mutaties geweest in je database? Een mutatie die je vóór 14.00 uur aan ons doorgeeft, wordt dezelfde dag nog verwerkt. Bovendien is het nabestellen van plastic cards heel eenvoudig. Afhankelijk van het succes van je card mailing, herdrukken wij zo vaak als je wilt.


Gerelateerde artikelen