• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Levering in 1 dag mogelijk
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Heel blij met toonbankkaartjes op pasformaat

Het is nog maar een halfjaar geleden dat Gildeslager Gelsema in het Groningse Aduard overstapte op plastic toonbankkaartjes. Toch willen ze niet meer anders: zo gemakkelijk is het om je eigen prijskaartjes te printen. En ook nog eens heel hygiënisch. Lees onderstaand meer over de succesvolle samenwerking met deze klant.

impressie van de winkel

“De zwarte kaartjes steken gewoon heel mooi af bij het rode vlees - dat staat heel professioneel."

Marjan Gelsema, Gildeslager v.o.f. Gelsema

Wat was de uitdaging?

Marjan Gelsema had ze al vaak gezien in de vakbladen: plastic toonbankkaartjes op pasformaat. Toen ze via de post een voorbeeldpasje kreeg toegestuurd en onze collega Sietske erover belde, was ze al snel overtuigd om zelf een pasjesprinter aan te schaffen voor de winkel. Geen gedoe meer met printjes maken, kaartjes uitknippen, lamineren… en dat dan telkens opnieuw, want er kruipt snel vocht in gelamineerde kaartjes, waardoor ze snel lelijk en vies worden.

De wensen van de klant

  • Kaartjes volledig van plastic
  • Hygiënisch
  • Duurzaam in gebruik
  • Makkelijk en snel te maken
  • Professionele uitstraling

Onze oplossing

Slagerij Gelsema kocht een compleet starterspakket, met printer, zwarte pasjes, wit printlint, prijskaarthouders en handige software om de kaartjes te ontwerpen. Na een rondleiding door ons bedrijf (want waarom zou je in de webshop bestellen als DCP praktisch om de hoek zit) nam Marjan de printer direct mee naar de slagerij. Daar was het een kwestie van uitpakken, naast de snijmachine neerzetten, aansluiten op de computer, DCP bellen om op afstand de juiste instellingen te selecteren en printen maar. Heel eenvoudig.

“DCP is een leuk bedrijf, het gaat er heel gemoedelijk aan toe. Als er wat is, helpen ze je graag. Je bent geen nummer, maar een persoon en dat is heel prettig.”

Het resultaat

Marjan is heel tevreden over de prijskaartjesprinter. De kaartjes zijn heel makkelijk schoon te maken, gewoon met een nat doekje. Daardoor kun je ze heel lang gebruiken. En wil je een keer een nieuw kaartje printen, dan is dat snel gepiept. Binnen twee minuten staat het kaartje al in de toonbank.

Een ander groot voordeel is de hygiëne: de plastic pasjes zijn veel schoner dan de gelamineerde kaartjes die ze voorheen gebruikten in de slagerij. Daar zal de Keuringsdienst van Waren ook blij mee zijn, denkt Marjan.

“Ik ben heel blij dat we de stap hebben gemaakt. Natuurlijk zit je met de aanschafkosten, maar ik denk dat we uiteindelijk voordeliger uit zijn. De kaartjes gaan veel langer mee en het gebruiksgemak verdient zich ook terug.”

Over de slagerij

In 2019 vieren ze hun 25-jarig jubileum als slager in Aduard: Richard en Marjan Gelsema. En daar zijn ze best trots op, in een tijd waarin je je als slager echt moet onderscheiden om overeind te blijven. Gildeslager Gelsema doet dat door zich te specialiseren als ambachtelijke gildeslager. Alle vleeswaren en worsten worden gemaakt in hun eigen worstmakerij door meester-worstmaker Richard Gelsema. Met vlees uit de regio Groningen, Friesland en Drenthe dus altijd vers, eerlijk en smaakvol. In hun sfeervolle winkel vind je een uitgebreid assortiment, van vlees, worst en vleeswaren tot partyservice, catering en barbecuepakketten.

Meer weten?

Wil je meer weten over deze case, de mogelijkheden om zelf plastic prijskaartjes te printen of DCP? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en neem ook een kijkje op het DCP blog en onze andere cases.

Slagerij Gelsema winkel