• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Levering in 1 dag mogelijk
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Digitale receptie met printers en bezoekerspasjes van DCP

DigiReceptie maakt het mogelijk om de ontvangst en registratie van bezoekers helemaal digitaal te regelen. Desgewenst zelfs zonder receptiemedewerkers, maar in elk geval professioneel en helemaal van deze tijd. Een bezoeker meldt zich aan bij een digitale zuil, maakt ter plekke een foto van zichzelf en een paar seconden later rolt er een gepersonaliseerde bezoekerspas uit de cardprinter in de zuil, compleet met foto en QR-code. Printer en pasjes geleverd door DCP, vanzelfsprekend. Lees onderstaand meer over de succesvolle samenwerking met deze klant.

 

Timon Jacobs“Lars was vanaf het begin heel behulpzaam en duidelijk over wat DCP voor ons kan betekenen. Hij kwam met een complete oplossing en biedt een uitstekende service. We worden echt door DCP ontzorgd."

Timon Jacobs, eigenaar DigiReceptie

 

DigiReceptie pasjes

Wat was de uitdaging?

DigiReceptie is in de basis een app die het mogelijk maakt om bezoekersregistratie volledig digitaal te laten verlopen. Maar om de zichtbaarheid van bezoekers te vergroten, is het toch prettig als er ook een badge beschikbaar is. Een pasje met naam, foto en QR-code die toegang geeft tot de juiste ruimtes - dat ziet er gewoon heel professioneel uit.

voorbeeld zuilenToen een klant van DigiReceptie problemen had met de cardprinter van hun bezoekerspasjes, schakelde de leverancier van de printer de hulp van DCP in. Zo ontmoetten DCP en DigiReceptie elkaar. DCP bleek als specialist in cardprinters en pasjes een mooie aanvulling op de diensten van DigiReceptie. Er was direct een klik en inmiddels verzorgt DCP alle cardprinters, pasjes, badgehouders en andere accessoires voor DigiReceptie.

De wensen van de klant

  • Complete oplossing: cardprinters, pasjes en toebehoren 
  • Professionele kwaliteit 
  • Kennis van zaken 
  • Specialisten in drukwerk 
  • Snelle levering

 

Onze oplossing

Als een klant van DigiReceptie ook bezoekerspassen wil, komt DCP in actie. Wij leveren de cardprinter, de passen en toebehoren, zoals badgehouders en printlinten. DCP kan de passen desgewenst voorbedrukken, zodat ter plekke alleen nog maar de gepersonaliseerde gegevens op de passen geprint hoeven te worden. En dat ziet er natuurlijk extra professioneel uit: een mooi ontworpen pas, volledig in de huisstijl van het bedrijf. Ook de achterkant van de pas wordt daarbij niet vergeten. Die wordt door veel bedrijven bedrukt met bijvoorbeeld instructies, belangrijke telefoonnummers of zelfs een vluchtplan.

 

"Alle toeters en bellen die er mis kunnen gaan met een cardprinter, daar moet je verstand van hebben. DCP is die specialist en het is heel prettig dat ze ons op dit vlak ontzorgen. Zo kunnen wij als system integrator al onze tijd steken in dat waar wij het beste in zijn; het continu verbeteren van onze app."

 

Het resultaat

De pasprinter is inmiddels een wezenlijk onderdeel van DigiReceptie. Het maakt het digitaal registreren van bezoekers net even wat professioneler. Veel klanten kiezen dan ook voor deze extra optie met printer en pasjes van DCP.

Omdat DCP de specialist is in printers en pasjes, was het een logische stap dat DCP ook de helpdeskfunctie hiervoor op zich neemt. Sinds kort kunnen klanten van DigiReceptie hun vragen over de cardprinter rechtstreeks voorleggen aan de experts van DCP. Via DigiReceptie worden ze direct doorverbonden met de juiste specialist en is de printer in no time (weer) klaar voor gebruik. Daarmee is het ontzorgen van DigiReceptie helemaal compleet.

 

Over het bedrijf

logo DigiReceptieDigiReceptie bezoekersregistratie kan worden ingezet ter ondersteuning van receptiepersoneel of geheel zelfstandig werken bij een onbemande receptie. De bezoeker selecteert met wie hij de afspraak heeft en voert vervolgens zijn gegevens in. De desbetreffende medewerker ontvangt direct een mail of sms dat zijn bezoek er is en de bezoeker krijgt een bezoekersbadge waarmee hij direct herkenbaar is.

Met DigiReceptie heb je altijd en overal helder inzicht in wie het bedrijf bezoekt. Handig, bijvoorbeeld in geval van calamiteiten. En in tegenstelling tot traditionele bezoekersregistraties krijgen bezoekers de gegevens van andere bezoekers niet te zien. De privacy is dus volledig gewaarborgd en daarmee is DigiReceptie direct klaar voor de AVG.

Zien hoe het werkt? Bekijk dit filmpje over DigiReceptie:

Meer weten?

Wil je meer weten over deze case, de mogelijkheden op het gebied van cardprinters, plastic pasjes of DCP? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en neem ook een kijkje op het DCP blog en onze andere cases.