• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Levering in 1 dag mogelijk
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Voedsel- & houdbaarheidslabels

Op zoek naar voedsel- en houdbaarheidslabels om duidelijk en overzichtelijk alle relevante informatie over het product te presenteren? dan ben je bij DCP aan het juiste adres. De zelfklevende labels van DCP zijn van hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat je in een oogopslag ziet hoe lang een product nog houdbaar is. Naast de THT-codering zijn de etiketten voor voedingsmiddelen ook uitermate geschikt voor voorraadadministratie en het weergeven van informatie over bijvoorbeeld ingrediënten en allergen of bereidingswijze.

Vul ons offerteformulier met jouw wensen in en wij maken een passende offerte. Neem voor meer informatie of persoonlijk advies vrijblijvend contact op, ons team kijkt graag met je mee.

Er is een fout opgetreden bij het genereren van deze content.

 

Voedseletiketten of houdbaarheidsstickers bestellen of meer informatie?

 

Wil je meer informatie over voedsel- en houdbaarheidslabels maken of een persoonlijk advies?  Neem dan vrijblijvend contact op, ons team kijkt graag met je mee. En wil je direct voedseletiketten en houdbaarheidsstickers bestellen? Bekijk dan de mogelijkheden bovenaan de pagina en bestel ze direct online. Vind ook onze adere soorten blanco stickers op rol.

Vraag prijs aan