• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Levering in 1 dag mogelijk
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Maak kennis met de Eclipse Mini

We zetten een nieuwe machine in de collectie van DCP graag in de spotlights: de Eclipse Mini snijmachine. De Eclipse Mini is ontworpen voor het snijden van etiketten in alle gewenste vormen, met een mogelijkheid om direct te lamineren. We vertellen je hieronder alles over de mogelijkheden van deze machine.

Nieuw bij DCP: Eclipse Mini snijmachine

eclipse mini

eclipse mini

eclipse mini

Eclipse Mini: accuraat, snel & economisch

Stansen? Dat is niet meer nodig met de Eclipse Mini. Deze automatische snijmachine is gemaakt voor het contour snijden van labels in iedere gewenste vorm, met daarbij de mogelijkheid om direct te lamineren. Je hoeft zo nooit meer dure stansen te betalen en te wachten tot ze klaar zijn. Daardoor is deze machine ook geschikt voor kleinere oplagen. De Mini is een volledige productiemachine op desktop formaat, met een aantrekkelijke prijs. We zijn daarom ook erg trots om te melden dat we de exclusieve reseller zijn voor het merk Eclipse in de Benelux.

We adviseren om de Eclipse Mini te gebruiken in combinatie met de Epson TM-C7500(G) voor het printen van full colour etiketten. Bij DCP bieden we ook service om full colour labels te printen en te snijden. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag ons om advies, we helpen je graag verder.

Bekijk de Eclipse Mini in onze webshop


Labelexpo Europe 2019

Labelexpo Europe 2019: Eclipse & DCP

Van 24 tot 27 september is het zo ver: Labelexpo Euro 2019! Dit is de grootste etiketten- en verpakkingsbedrukkingsbeurs ter wereld. Op deze beurs ervaar je het geluid van de werkende machines, voel je de textuur van de substraten en bekijk je zelf de drukkwaliteit. En we hebben leuk nieuws: samen met Eclipse staat DCP op deze beurs in Brussel. We nodigen je graag uit om langs te komen op stand 8B16.

Zien we je daar? Laat het ons weten.