• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Levering in 1 dag mogelijk
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Naambadges

Wil je een unieke naambadge met eigen logo, slogan of persoonlijke boodschap die ook nog eens duurzaam is? Dan ben je bij Dutch Card Printing (DCP) aan het juiste adres. De naambadges zijn ideaal voor bijvoorbeeld beurzen, evenementen of seminars maar worden ook veelvuldig gebruikt in de zorg en het bedrijfsleven. In tegenstelling tot papieren naambadges die na één keer gebruiken al snel onbruikbaar worden, zijn de plastic naambadges van DCP van uitstekende kwaliteit en voorzien van gedetailleerd drukwerk. Een mooi visitekaartje voor jouw bedrijf of event.

Interesse? Bekijk dan onderstaand de mogelijkheden en laat jouw naambadges maken door DCP.

DCP drukt naamkaarten geheel naar jouw wensen. Vul ons offerteformulier met jouw wensen in en wij maken een passende offerte. Neem voor meer informatie of persoonlijk advies vrijblijvend contact op, ons team kijkt graag met je mee.

Wil je ook weten hoe je eenvoudig naambadges maakt?

Met de EasyBadge app maak je snel en gemakkelijk profession ...

Lees verder

Z zc10l 00q00us00   zebra zc10l badge cardprinter enkelzijdig us
Zebra ZC10L badge cardprinter enkelzijdig USB
Badge printer Enkelzijdig printen USB aansluiting 300 dpi resolutie Monochroom enkelzijdig:... Lees verder
€ 8.799,00€ 10.646,79

Review: Zorgmedewerkers nu voor iedereen herkenbaar dankzij persoonlijke badges

Met de nieuwe AVG is het bijvoorbeeld in de zorg nog belang ...

Lees verder

Review: Digitale receptie met printers en bezoekerspasjes van DCP

Je bezoekers ontvangen met een digitale receptie en ze dan ...

Lees verder

Voordelen van plastic naambadges

Plastic naambadges zijn een praktische accessoire voor jouw event of bedrijf. Een naambadge maken voor werknemers, klanten of patiënten biedt dan ook verschillende voordelen, waaronder:

  • Duurzame kwaliteit

  • Professionele uitstraling

  • Hoogwaardige kleuren en drukkwaliteit

Bijkomend voordeel is dat DCP een zeer korte levertijd heeft. Dankzij onze eigen drukpersen en ruime ervaring kunnen we jouw badges bedrukken, printen en vaak al binnen één werkdag leveren!

Accessoires voor jouw naambadge

Dankzij onze uitgebreide service gaan we verder dan enkel naambadges bedrukken. Zo bieden we ook een enorm aanbod aan accessoires om jouw naambadge compleet te maken. Denk hierbij aan een magneet, clip, badgehouder of badgekoord in verschillende kleuren en maten. Handig in het gebruik en passend bij de stijl van je bedrijf.

Een extra grote naambadge bedrukken?

Wil je een naambadge met extra ruimte om te bedrukken? Dan kun je bij ons ook terecht voor extra grote full colour passen van 140 x 88mm die plek bieden voor zaken zoals foto’s, logo’s, dagplanning en/of eventuele advertenties. Hiervoor werken we met de Zebra ZC10L printer die in een handomdraai de gewenste passen en naambadges drukt. Ook als deze net even wat groter zijn.

Naambadge bedrukken of meer informatie?

Wil je meer informatie of een persoonlijk advies voor het bedrukken van jouw naambadges? Neem dan vrijblijvend contact op, ons team kijkt graag met je mee. En wil je direct naambadges bestellen? Bekijk dan de mogelijkheden bovenaan de pagina en bestel ze direct online.