• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Levering in 1 dag mogelijk
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Studentenpas

In onze eigen drukkerij bedrukken wij geheel volgens je eigen wensen en ontwerp de mooiste studentenpassen. Wij kunnen de passen voorzien van alle relevante informatie zoals een uniek nummer, naw gegevens, pasfoto, barcodes of een combinatie. Als je wilt leveren we passen met magneetstrip of RFID technologie. Met deze technologie is het mogelijk met de pas te betalen, lockers te openen of bijvoorbeeld printers te bedienen. Ideaal voor scholen, campussen, universiteiten of verenigingen.

  • Volledig voor je op maat gemaakt

  • Levering in elke gewenste oplage

  • Enkel- of dubbelzijdig bedrukt

Vul ons offerteformulier met jouw wensen in en wij maken een passende offerte. Neem voor meer informatie of persoonlijk advies vrijblijvend contact op, ons team kijkt graag met je mee.

Benieuwd hoe wij drukken?

Neem een kijkje in onze drukkerij waar we gepassioneerd jou ...

Lees verder

Klantenkaarten en privacy - hoe zit het met bescherming van persoonsgegevens?

Afgelopen jaren is de wetgeving rondom de bescherming van p ...

Lees verder

Whitepaper: unieke gegevens op een pas

Veel plastic passen worden voorzien van een personalisatie. ...

Bekijk whitepapers

Review: Zorgmedewerkers nu voor iedereen herkenbaar dankzij persoonlijke badges

Met de nieuwe AVG is het bijvoorbeeld in de zorg nog belang ...

Lees verder

DCP maakt en drukt de meest unieke studenten- en schoolpassen. Deze passen voorzien wij van bijvoorbeeld een logo, foto en unieke persoonsgegevens. Lever zelf je ontwerp aan of laat het over aan onze experts.

Zelf printen met een cardprinter

Met een eigen cardprinter kun je zelf een studenten- en schoolpassen voorzien met unieke gegevens voor extra snelle levering bij nieuwe leerlingen of aan het begin van een nieuw schoolseizoen. Bij aanschaf van een cardprinter, krijg je gratis het cardPresso carddesign software van ons. Hiermee kan je eenvoudig de voorbedrukte passen voorzien van unieke persoonsgegevens of helemaal blanco passen naar eigen ontwerp in kleur printen.

Mailpackverwerking

Door onze jarenlange ervaring kan je met een gerust hart de mailpack verwerking uitbesteden aan DCP. Wij bezorgen de studentenpassen op de deurmat van jouw student of leerling met je eigen briefpapier en envelop. De studentenpas maken we volledig naar jouw wens.

Studentenpassen drukken of meer informatie?

Wil je meer informatie of een persoonlijk advies over het maken van studentenpassen, neem dan vrijblijvend contact op, ons team kijkt graag met je mee. En wil je direct schoolpassen bestellen? Bekijk dan de mogelijkheden bovenaan de pagina en bestel ze direct online.