• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Snel geleverd
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Ledenpas

Laat je ledenpas maken bij Dutch Card Printing (DCP). Helemaal op maat en naar wens gemaakt. Stimuleer de exclusiviteit en saamhorigheid van je vereniging door een ledenpas te laten maken. Met deze ledenpas kunnen leden bijvoorbeeld voor korting of leuke producten sparen. Laat je ledenpassen geheel op maat maken bij DCP met naw-gegevens, lidnummer, pasfoto, barcode of een combinatie. Wij verzorgen naar wens ook de begeleidende brief in dezelfde stijl, tegen een scherp tarief.

  • Volledig voor je op maat gemaakt

  • Levering in elke gewenste oplage

  • Enkel- of dubbelzijdig bedrukt

  • Barcode en pasfoto mogelijk

Vul ons offerteformulier met jouw wensen in en wij maken een passende offerte. Neem voor meer informatie of persoonlijk advies vrijblijvend contact op, ons team kijkt graag met je mee.

Met onze eigen drukkerij in Groningen kunnen wij de mooiste ledenpassen, vriendenpassen of membercards voor je maken en bedrukken. De passen kunnen wij voorzien van een uniek nummer, naw gegevens, pasfoto, barcodes of een combinatie. Ook kunnen wij de passen als optie voorzien van een magneetstrip of een RFID Chip. Met RFID technologie (contactloze chip) is het mogelijk met de pas te betalen, deuren en lockers te openen of bijvoorbeeld apparaten te bedienen.

Mutatiesverwerking van nieuwe leden

Nieuwe leden? Wij kunnen wekelijks voor nieuwe leden de ledenpassen maken. Zo kunnen wij dit voor jou blijven verzorgen en heb jij er geen omkijken meer naar.

Leden beheersysteem

Indien je een ledenbeheersysteem wilt, kunnen wij je adviseren. Wij hebben een gebruiksvriendelijk online oplossing ontwikkeld, neem contact op voor de mogelijkheden.

Milieuvriendelijk ledenpas laten drukken

DCP maakt het ook mogelijk om een ledenpas te drukken op milieuvriendelijk materiaal (ECOpas®). ECOpas is een uniek (communicatie)instrument voor organisaties die een bijdrage willen leveren aan het verbeteren van het milieu en hierover willen communiceren. Laat zien wat jullie bijdrage is aan een duurzame aarde!

Ledenpassen drukken of meer informatie?

Wil je meer informatie of een persoonlijk advies over het maken van ledenpassen, neem dan vrijblijvend contact op, ons team kijkt graag met je mee. En wil je direct ledenkaarten bestellen? Bekijk dan de mogelijkheden bovenaan de pagina en bestel ze direct online.