• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Snel geleverd
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Evenementpas

Met een eigen drukkerij in Groningen kunnen wij de mooiste evenementen en backstage pasjes voor je bedrukken. Toegangsbadges zorgen voor directe herkenning van bezoekers bij bedrijven, beurzen of tentoonstellingen. Wij leveren in elke gewenste oplage en voorzien indien gewenst, de passen van een barcode of RFID chip voor snelle verwerking bij de toegangscontrole. Zo stel je eenvoudig vast wie toegang krijgt en vooral ook wie je niet wil toelaten.

  • Volledig voor je op maat gemaakt

  • Levering in elke gewenste oplage

  • Enkel- of dubbelzijdig bedrukt

  • Barcode of RFID chip mogelijk

DCP drukt evenementen pasjes geheel aangepast aan jouw wensen. Vul ons offerteformulier met jouw wensen in en wij maken een passende offerte. Neem voor meer informatie of persoonlijk advies vrijblijvend contact op, ons team kijkt graag met je mee.

In onze eigen drukkerij bedrukken wij geheel volgens je eigen wensen en ontwerp de mooiste evenementen-, backstage- en vip pasjes. Wij voorzien de passen van alle relevante informatie zoals naam, functies en barcodes. Lever je eigen ontwerp aan met bijvoorbeeld logo, slogan of persoonlijke boodschap, of laat het over aan onze experts.

Accessoires voor jouw evenement- en backstagepas

Dankzij onze uitgebreide service gaan we verder dan enkel evenementenpassen bedrukken. Zo bieden we ook een enorm aanbod aan accessoires om jouw backstagepas compleet te maken. Denk hierbij aan een magneet, clip, badgehouder of badgekoord in verschillende kleuren en maten. Ook voorzien wij indien gewenst de passen van een boorgat of riemgleuf voor het bevestigen van een badgekoord. Volop mogelijkheden voor een evenement- en backstagepas die past bij de stijl van je bedrijf.

Zelf printen met een cardprinter

Je kunt op een beurs of bij een balie ook zelf een bezoekersbadge printen. Hiervoor verkopen wij cardprinters.

Evenement- en backstagepas drukken of meer informatie?

Wil je meer informatie of een persoonlijk advies over het maken van evenementenpassen, neem dan vrijblijvend contact op, ons team kijkt graag met je mee. En wil je direct backstagepassen bestellen? Bekijk dan de mogelijkheden bovenaan de pagina en bestel ze direct online.