• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Levering in 1 dag mogelijk
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Klantenkaarten

Dutch Card Printing (DCP) maakt de meest unieke klantenkaart op maat. In onze eigen drukkerij maken en drukken wij geheel volgens je eigen wensen en ontwerp de mooiste klanten- of loyaliteitskaarten. Wij kunnen de passen ook voorzien van alle relevante informatie zoals een uniek klantnummer, persoonsgegevens, barcode of een combinatie. Zo kunnen klanten op vertoon van de klantenkaart bijvoorbeeld korting krijgen of punten of producten sparen. De klantenpas maken we volledig naar jouw wens. Gepersonaliseerd, met geprinte brief, de klantenkaart gematcht met de brief, gecouverteerd en ter post aangeboden.

  • Volledig voor je op maat gemaakt

  • Levering in elke gewenste oplage

  • Enkel- of dubbelzijdig bedrukt

Vul ons offerteformulier met jouw wensen in en wij maken een passende offerte. Neem voor meer informatie of persoonlijk advies vrijblijvend contact op, ons team kijkt graag met je mee.

Mailing met passen

Timing en accuratesse zijn essentieel voor een succesvolle ...

Lees verder

Loyaliteitssystemen

DCP kan je plastic klantenkaart of ledenpas helemaal op maa ...

Lees verder

Review: Klantenkaarten Bloemsierkunst Kloosterhuis

"De giftcards zijn voor ons echt een groot succes! We ha ...

Lees verder

5 tips als je een klantenkaart gaat maken

Ben je van plan om een klantenkaart in te zetten voor jo ...

Lees verder

Klantenpas maken voor vele organisaties

Diverse organisaties maken inmiddels al gebruik van plastic klantenkaarten voor loyaliteitsprogramma’s die door Dutch Card Printing zijn gedrukt. Een voorbeeld is de ‘kapperspaarkaart’, waarmee klanten kunnen sparen voor aantrekkelijke kortingen bij hun kapperszaak. Je kunt klanten indelen naar interesses en hen gerichte aanbiedingen sturen. De pasjes bedrukken we met een ontwerp dat precies bij jouw organisatie past.

Loyaliteitsysteem

DCP verzorgt complete loyaliteitssystemen. Wij maken gebruik van je bestaande CCV of Banksys pinterminal waarmee je kan op- en afwaarderen of je ontvangt van ons een handterminal voor het op- en afwaarderen. Ook de wekelijkse mutaties van nieuwe klanten worden veelal aan ons uitbesteed. Dit alles tegen aantrekkelijke en inzichtelijke prijzen. Binnen twee weken kun je al starten met het uitdelen van de klantenkaart met je eigen ontwerp.

Milieuvriendelijke klantenkaart

We kunnen zelfs een klantenkaart maken van milieuvriendelijk materiaal (ECOpas®). ECOpas is een uniek (communicatie)instrument voor organisaties die een bijdrage willen leveren aan het verbeteren van het milieu en hierover willen communiceren. Laat zien wat jullie bijdrage is aan een duurzame aarde!

Klantenkaarten drukken of meer informatie?

Wil je meer informatie of een persoonlijk advies over het maken van klantenkaarten of ons loyaliteitssysteem, neem dan vrijblijvend contact op, ons team kijkt graag met je mee. En wil je direct klantenkaarten bestellen? Bekijk dan de mogelijkheden bovenaan de pagina en bestel ze direct online.

Vraag offerte aan