• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Levering in 1 dag mogelijk
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Retail

Als ondernemer in de retail weet je als geen ander hoe belangrijk het is om klanten aan je te binden. Wij begrijpen dat ook. We kennen de problemen waar eigenaren van winkels of horecagelegenheden tegenaan lopen, en kennen ook geschikte oplossingen. We denken vanuit marketing perspectief met je mee als sparringpartner, met maar één doel: meer verkopen!

We werken snel, flexibel en innovatief en passen onze producten net zo lang aan totdat jij tevreden bent over het eindresultaat van ons maatwerk. Wat dacht je van geurinkt of UV-oplichtende inkt om extra op te vallen? We ontzorgen je compleet, en dat ook nog eens tegen een eerlijke prijs!

cadeaukaartGiftcards, promotiepassen en klantenkaarten

Dutch Card Printing (DCP) is gespecialiseerd in het bedrukken van plastic pasjes op creditcardformaat, van allerlei soorten kunststof, zoals een spaarkaart, klantenkaart of membershipkaart. Dit doen wij al jaren voor vele organisaties in binnen- en buitenland. Voorzien van bijvoorbeeld NAW-gegevens en een barcode kunnen klanten op vertoon van de kaart korting krijgen of punten sparen, zoals de ‘kapperspaarkaart’. Vaak zijn plastic pasjes op maat nog goedkoper dan fysieke cadeaubonnen, je hebt minder administratieve last en ze zijn ongevoelig voor fraude. Zijn je pasjes op? De volgende dag ontvang je van ons al een herdruk!

We zijn altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes, zoals loyaliteitspassen met de NFC technologie. Klanten die hun pasje op hun smartphone of tablet leggen, krijgen direct jouw website te zien met aanbiedingen of actuele informatie. Of een pasje met een spiegel of smartcard die direct met internet verbonden is. We leggen je er graag alles over uit.

Giftcardverpakking

Met een bijpassende giftcardverpakking zorg je voor nog meer attentiewaarde voor je giftcard en je zaak. Bedrukt met je eigen logo of slogan, of een speciale boodschap voor de ontvanger, zorg je voor een blijvende goede indruk en een versterkt imago. Je hebt de keuze uit verschillende modellen waarbij je de opmaak zelf kunt ontwerpen of ons het ontwerp kunt laten verzorgen. Al vanaf 17 cent per stuk!

Gebruiksvriendelijke ICT-oplossing

Ook een gebruiksvriendelijke webbased ICT-oplossing regelen we graag voor je bedrijf, waarbij online via pinterminals of offline via een handterminal je giftcard transacties geregeld worden. Jij hebt nergens omkijken naar en kunt ons altijd telefonisch bereiken voor vragen.

Direct mail

DCP is er voor meer dan alleen plastic pasjes. Ook de direct mail versturen we graag voor je, gepersonaliseerd en voordelig. Daarbij profiteer je van onze volumekorting en portovoordeel.

Meer informatie of persoonlijk advies

Snel, flexibel, innovatief, met vele jaren ervaring en altijd een optimaal resultaat. Laat je ook overtuigen door de vele voordelen van DCP. Vraag online een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie of persoonlijk advies.