• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Levering in 1 dag mogelijk
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Evenementen

Binnen de evenementenbranche worden plastic passen en labels voornamelijk ingezet voor betalingen en toegangssystemen. Evenementen- en backstagepasjes zorgen voor directe herkenning van bezoekers bij bedrijven, beurzen of tentoonstellingen. Wij leveren in elke gewenste oplage en voorzien indien gewenst, de passen van een barcode of RFID chip voor snelle verwerking bij de toegangscontrole. Zo stel je eenvoudig vast wie toegang krijgt en vooral ook wie je niet wil toelaten. En door een dergelijke evenementenpas als registratiesysteem te gebruiken bij sportevenementen hoeft iemand enkel langs een registratiepunt te lopen in plaats van in de rij te staan om een stempel te halen. Dit komt de doorstroming én gebruikerservaring zeker ten goede.

Verbeter de gebruikerservaring van je event met een slimme pas

Steeds vaker zie je dat papieren tickets en contant geld plaats maken voor digitale betaalsystemen en chippassen. En niet voor niets, want zowel voor bezoekers als betrokken organisaties biedt het volop voordelen. In dit artikel lees je meer over deze voordelen en de toepassingsmogelijkheden.

Meer informatie?

Wil je meer informatie of een persoonlijk advies over de juiste producten en systemen voor jouw branche? Neem dan vrijblijvend contact op, ons team kijkt graag met je mee.