• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Levering in 1 dag mogelijk
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Gezondheidszorg

Voor een professionele, duurzame uitstraling in de gezondheidszorg zijn de plastic pasjes van Dutch Card Printing (DCP) zeer geschikt. Op het gebied van naambadges, patiëntenpassen, polsbandjes of toegangskaarten voor de parkeergarage ben je bij DCP aan het juiste adres. Onze speciale MIFARE® kaarten hebben een geheugen en contactpunten voor de antenne, waardoor ze eenvoudig geprogrammeerd kunnen worden als toegangspas. Er zijn veel varianten van deze kaarten en ze kunnen ook nog verder gepersonaliseerd worden.

Wij bieden je de mogelijkheid om de pasjes of labels, op afroep, door ons te laten drukken, of zelf aan de slag te gaan met een eigen cardprinter. Bij mutaties, nieuwe patiënten of medewerkers, kun je met een eigen cardprinter eenvoudig nieuwe pasjes drukken. Zeker op de lange termijn is dit een aantrekkelijke investering.

Cardprinters

DCP heeft een ruim aanbod cardprinters direct uit voorraad leverbaar. Printers met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding waarmee je je pasjes kunt voorzien van variabele gegevens. Print je meer dan 500 pasjes per jaar? Dan kun je de pasjes door DCP laten voordrukken met onze offset drukkwaliteit, en deze vervolgens nog personaliseren met bijvoorbeeld NAW-gegevens en een pasfoto.

De cardprinter leveren wij met 50 blanco testpasjes, lint, een schoonmaaksetje en design software om zelf je pasjes te ontwerpen. Je kunt er direct mee aan de slag. De software is zeer gebruiksvriendelijk en wij maken gratis een template. Indien gewenst loggen wij in op jouw computer en leggen wij stap voor stap uit hoe het programma werkt. Het is ook mogelijk ons de cardprinter te laten installeren en jou en je collega’s te trainen met het programma. Je bent er zo van verzekerd dat de cardprinter precies zo functioneert, zoals je het had bedoeld.

Labelprinters

Een eigen labelprinter biedt interessante voordelen voor de gezondheidszorg. Zo kun je eenvoudig en snel etiketten printen voor voedingswaren met informatie over ingrediënten, allergie-informatie en houdbaarheid of labels printen voor medicatie, samples of polsbandjes van patiënten.

Bij DCP bieden we enkel de beste labelprinters van topmerken zoals Zebra, Epson, Sato en Godex. Stuk voor stuk merken die bekend staan om hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Naast complete label printers bieden we ook alle gewenste accessoires zoals blanco of voorbedrukte labels, printerlint, cartridges en software. Zo bestel je ook eenvoudig achteraf de accessoires die jij nodig hebt online.

Badgehouders

DCP heeft ook een ruim aanbod aan badge-accessoires zoals badgehouders, badgekoorden en jojo's. Accessoires speciaal voor de gezondheidszorg waarbij veiligheid en kwaliteit van groot belang is. We leveren antibacteriële accessoires en onze badgehouders worden niet broos en breekbaar na korte tijd, maar gaan lang mee.

Alle zorgen uit handen

DCP is je betrouwbare partner die je alle zorgen uit handen kan nemen. Het ontwerp van bijvoorbeeld patiëntenpassen of een medicijnenkaart kunnen wij voor je verzorgen. Onze designers gaan graag aan de slag voor een gepersonaliseerd ontwerp. Wil je de pasjes wel zelf ontwerpen maar niet zelf drukken? Ook dat is mogelijk. In plaats van een cardprinter aan te schaffen, kun je de pasjes ook door DCP laten drukken. Wij herdrukken zo vaak als je wilt, dit doen we snel en vakkundig, binnen 5 werkdagen en voor een scherpe prijs. Het ontwerp kun je met het door ons geleverde sjabloon eenvoudig aanleveren.

Meer informatie over onze voordelen

Snel, flexibel, innovatief, met vele jaren ervaring en altijd een optimaal resultaat. Laat je ook overtuigen door de vele voordelen van DCP. Vraag online een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie of persoonlijk advies.