• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Levering in 1 dag mogelijk
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Beveiliging- en toegangscontrole

Toegangspassen zijn een essentieel onderdeel binnen het veiligheidsbeleid van je bedrijf. De keuze van de juiste pas, label of keyfob bij de invoering van een toegangscontrolesysteem is dan ook iets om goed over na te denken. De voornaamste vraag hierbij is wat de drager moet kunnen. Ofwel: hoeveel beveiligingslagen moet deze kunnen dragen? Afhankelijk hiervan maak je de keuze voor een kaart met bijvoorbeeld MIFARE® of MIFARE DESFire® chip. Naast de beveiliging van je bedrijf heeft het toegangscontrolesysteem nog meer voordelen, namelijk registratie van bezoekers en verzamelen van klantgegevens rondom bepaalde acties (denk aan de OV-chipkaart die toegang verschaft én reistransacties moet bijhouden).

Van toegangspas naar waterdichte toegangscontrole

De keuze van de juiste pas bij de invoering van een toegangscontrolesysteem is iets om goed over na te denken. Lees hier meer over de aandachtspunten bij de invoering van zo’n systeem, ‘slimme’ MIFARE® en MIFARE DESFire® toegangspassen en een praktisch stappenplan.

Meer informatie?

Wil je meer informatie of een persoonlijk advies over de juiste producten en systemen voor jouw branche? Neem dan vrijblijvend contact op, ons team kijkt graag met je mee.