• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Levering in 1 dag mogelijk
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Branches

Dutch Card Printing (DCP) voorziet verschillende branches van gepersonaliseerde plastic passen en labels. Van de retail- en evenementen sector, beveiligings- en toegangscontrole en gezondheidszorg tot de productie sector, transport en logistiek, onze pasjes, labels en scanners zijn geschikt voor allerlei doeleinden en sectoren.

Met meer dan 15 jaar ervaring en kennis over de nieuwste technieken ben je bij DCP verzekerd van plastic pasjes en labels van hoge kwaliteit. Snel, flexibel en innovatief. Al binnen 5 werkdagen ontvang je een maatwerk product met alle details die je wenst. We werken daarbij milieuvriendelijk en transparant en gaan voor een optimaal resultaat. Ook de complete fulfilment voor organisaties in binnen- en buitenland kunnen wij voor onze rekening nemen.

Vraag vrijblijvend een offerte voor je bedrijf of vereniging aan!

Retail

Als ondernemer loop je graag voorop als het gaat om nieuwe technieken en innovaties. Ook DCP loopt graag voorop. Wij denken als sparring partner graag mee over een geschikte oplossing voor meer klantenbinding en meer omzet. Wat dacht je bijvoorbeeld van een giftcard, klantenkaart of smartlabel die de gebruiker met de smartphone of tablet kan scannen zodat klanten direct de website of speciale actiepagina van jouw bedrijf te zien krijgen? Ook een bijpassende giftcard verpakking, ICT-oplossing voor transacties of een loyaliteitsprogramma kunnen wij voor onze rekening nemen.

> Lees meer over de retailbranche

Evenementen

Binnen de evenementenbranche worden plastic passen en labels voornamelijk ingezet voor betalingen en toegangssystemen. Evenementen- en backstagepasjes zorgen voor directe herkenning van bezoekers bij bedrijven, beurzen of tentoonstellingen. Wij leveren in elke gewenste oplage en voorzien indien gewenst, de passen van een barcode of RFID chip voor snelle verwerking bij de toegangscontrole. Zo stel je eenvoudig vast wie toegang krijgt en vooral ook wie je niet wil toelaten. En door een dergelijke evenementenpas als registratiesysteem te gebruiken bij sportevenementen hoeft iemand enkel langs een registratiepunt te lopen in plaats van in de rij te staan om een stempel te halen. Dit komt de doorstroming én gebruikerservaring zeker ten goede.

> Lees meer over de evenementenbranche

Beveiligings- en toegangscontrole

Toegangspassen zijn een essentieel onderdeel binnen het veiligheidsbeleid van je bedrijf. De keuze van de juiste pas, label of keyfob bij de invoering van een toegangscontrolesysteem is dan ook iets om goed over na te denken. De voornaamste vraag hierbij is wat de drager moet kunnen. Ofwel: hoeveel beveiligingslagen moet deze kunnen dragen? Afhankelijk hiervan maak je de keuze voor een kaart met bijvoorbeeld MIFARE® of MIFARE DESFire® chip. Naast de beveiliging van je bedrijf heeft het toegangscontrolesysteem nog meer voordelen, namelijk registratie van bezoekers en verzamelen van klantgegevens rondom bepaalde acties (denk aan de OV-chipkaart die toegang verschaft én reistransacties moet bijhouden).

> Lees meer over de beveiligings- en toegangscontrole

Gezondheidszorg

Ook op het gebied van naambadges, patiëntenpassen, polsbandjes of toegangskaarten voor de parkeergarage ben je bij DCP aan het juiste adres. Wij bieden je de mogelijkheid om je gezondheidszorg pasjes, op afroep, door ons te laten drukken, of zelf aan de slag te gaan met een eigen cardprinter. Bij mutaties, nieuwe patiënten of medewerkers, kun je dan eenvoudig nieuwe pasjes drukken. Onze speciale MIFARE® kaarten hebben een geheugen en contactpunten voor de antenne, waardoor ze eenvoudig geprogrammeerd kunnen worden als toegangspas.

> Lees meer over onze oplossingen voor de gezondheidszorg.

Productie en magazijnbeheer

Vergroot je productiviteit en efficiëntie door het gebruik van labels en readers/scanners van DCP. RFID labels en tags bieden de mogelijkheid gegevens gemakkelijk te beheren. RFID is inzetbaar voor vele toepassingen zoals goederen beveiligen, het registreren en volgen van materialen in het magazijn en als toegangscontrolesysteem. DCP is gespecialiseerd in RFID en kent de mogelijkheden van deze techniek als geen ander. Zo bieden we je graag een maatwerk advies en bestel je in onze webshop eenvoudig RFID tags, labels en etiketten. Zo vind je een geschikt label voor elke toepassing.

> Lees meer over de productiesector of magazijnbeheer

Transport en logistiek

Verbeter je logistiek en efficiëntie met de adresstickers en verzendlabels van DCP. De adresstickers die we maken en printen zijn geschikt voor alle bekende pakketdiensten zoals DHL, GLS, PostNL, UPS en DPD. Ook als je een labelprinter zoekt voor het printen van adresetiketten kun je bij DCP terecht. We bieden een brede keuze in labelprinters van de topmerken als Zebra, Epson en SATO.

Daarnaast levert DCP verschillende RFID readers en barcode scanners voor het uitlezen van barcodes en RFID tags. Een compacte en praktische oplossing die populair is voor toepassingen zoals voorraadbeheer, toegangscontrole en patiëntenzorg.

> Lees meer over transport en logistiek

Meer informatie?

Wil je meer informatie of een persoonlijk advies over de juiste producten en systemen voor jouw branche? Neem dan vrijblijvend contact op, ons team kijkt graag met je mee.