• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Levering in 1 dag mogelijk
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Lint

Wees verzekerd van hoge kwaliteit labels met een lint printer. Een labelprinter met de thermisch transfer printtechniek (lint) print informatie vanaf een printlint op een etiket, waarbij het lint zich bevindt tussen het label en de printkop. Doordat de printkop heet wordt tijdens het printen, wordt de inkt van het lint op het label aangebracht. Hierbij komt de printkop niet in contact met het label waardoor de printkop langer mee gaat. Of je nu magazijnlabels, productlabels voor medicijnen of voor elektronische apparatuur wil printen, voor elke gewenste toepassing biedt DCP speciale printers, linten en labels.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hieronder de verschillende lint printer modellen of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Vraag prijs aan

Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 37

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 37

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Veel gebruikte toepassingen van lint printers

Doordat thermisch transfer printers op lint printer zijn ze ideaal voor het printen van labels die lang leesbaar moeten blijven en die bestand moeten zijn tegen bijzondere omstandigheden zoals extreme weersomstandigheden en bijtende stoffen. Lint printers worden dan ook gebruikt voor vele toepassingen. Een aantal voorbeelden van deze toepassingen zijn:

  • Labels voor magazijnstellingen

  • Labeling voor schappen, binnen en buiten

  • Productlabels voor medicijnen

  • Productlabels voor elektronische apparatuur

  • Etiketten voor producten met een lage omloopsnelheid  

De voordelen van het bestellen van een lint labelprinter bij DCP

Bij DCP bieden we een totaalservice voor je labelprinter die verder gaat dan enkel de verkoop. Onderstaand de voordelen van het bestellen van een labelprinter bij DCP.

Lint labelprinter kopen? Bestel hem eenvoudig online

Bij DCP bestel je de ideale labelprinter direct eenvoudig online. Hierbij kun je ook rekenen op een uitstekend service na de aankoop en adviseren we je graag bij eventuele vragen. Wil je graag direct een persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, ons team staat voor je klaar.