• Eigen drukkerij
 • Bedrukte passen vanaf 5 cent
 • Levering in 1 dag mogelijk
 • Meer dan 20 jaar ervaring

Inkjet labelprinters

Wil je labels printen in full color? Dan heb je een inkjet labelprinter nodig. Inkjet is de enige printtechniek waarmee je kleurenlabels kan printen. Met een inkjet labelprinter maak je heel eenvoudig zelf luxe wijnetiketten, professionele verpakkingsetiketten en andere kleurenlabels. Bij grote aantallen is het printen in kleur wel duurder dan de thermische printtechniek, maar de flexibiliteit is ook vele malen groter. Zeker vanuit marketing oogpunt zijn inkjet kleurenlabels erg aantrekkelijk. Met een kleurrijk ontwerp trek je veel meer de aandacht. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan hieronder de verschillende inkjet labelprinters of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Onze medewerkers vertellen je graag meer.

Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Kies voor extra service bij aanschaf van een printer
  Kies voor extra service bij aanschaf van een printer

  In deze blog lees je waarom de extra kosten voor hulp bij installatie, training, support en onderhoud van je printer snel terugverdiend zijn.

Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De inkjet printtechniek

Bij deze printtechniek wordt gebruik gemaakt van full color printlinten. Door gebruik te maken van verschillende materialen, kun je kleurenlabels maken van papier, kunststof of zelfs transparante labels. Zo creëer je dus naar wens een matte uitstraling of juist hoogglans. Voor elke wens is er wel een geschikt etiket.

Voordelen en nadelen van inkjet labelprinters

Inkjet labelprinters hebben verschillende interessante voordelen, maar eerlijk is eerlijk, ook nadelen. We zetten de belangrijkste voor je op een rijtje:

 • Full color printen 
 • Grote flexibiliteit
 • Professionele uitstraling
 • Zeer geschikt voor marketingdoeleinden
 • Bij hogere volumes hogere kosten

Is printen in kleur geen must, maar wil je wel besparen op de verbruikskosten omdat je vaak hoge volumes print? Kijk dan eens bij onze andere labelprinters.

Inkjet labelprinter kopen of advies nodig?

Kies dan voor de expertise en betrouwbare kwaliteit van DCP. Inkjet labelprinters en bijhorende etiketten bestel je eenvoudig online in onze webshop. Wil je graag meer informatie of een advies op maat? Neem dan vrijblijvend contact op. Het DCP-team staat voor je klaar.