• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Levering in 1 dag mogelijk
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Loyaliteitssystemen

Dutch Card Printing (DCP) kan je plastic klantenkaart of ledenpas helemaal op maat maken, met onder andere NAW-gegevens, een nummer of barcode en een ontwerp dat precies bij je organisatie past. Zo kunnen klanten of leden van je bedrijf of vereniging op vertoon van de klantenkaart korting krijgen of punten of producten sparen.

Daarnaast verzorgen wij het complete loyaliteitssysteem, ook wel klantenkaartsysteem genoemd. We helpen je met het persoonlijke ontwerp van de plastic cards, drukken ze voor je, printen de brief in dezelfde stijl, plakken de cards op de brief (met non-permanente lijm) en bieden ze ter post aan. Ook de wekelijkse mutaties van nieuwe klanten worden veelal aan ons uitbesteed. Dit alles tegen aantrekkelijke en inzichtelijke prijzen!

Giftcard

Prijs aanvragen

Een loyaliteitsprogramma: ons giftcardsysteem

Een voorbeeld van een loyaliteitsprogramma is ons giftcardsysteem. Moderne giftcards genereren meer omzet en doordat de card een eigen identiteit heeft, wordt je imago als bedrijf of vereniging versterkt. Wij drukken offset gepersonaliseerde giftcards evenals bijpassende giftcardverpakkingen, en verzorgen daarnaast webbased online of offline ICT-oplossingen of de complete fulfilment.

De mogelijkheden van een klantenkaartsysteem

Er zijn allerlei interessante, nieuwe klantenkaartsysteem mogelijkheden om je klanten of leden nog meer aan je te binden. Veel plastic passen of klantenkaarten worden voorzien van QR codes of barcodes, ook wel streepjescodes genoemd. De belangrijkste reden is uiteraard bedieningsgemak of het weergeven van een speciale boodschap.

Passen met de NFC technologie zijn zeer interessant voor een loyaliteitsprogramma. Deze technologie is oorspronkelijk ontwikkeld voor mobiel betalen. Zodra de consument de pas op zijn smartphone of tablet legt, opent je website met aanbiedingen of actuele informatie.

Meer informatie

Heb je nog vragen over dhet klantenkaartsysteem of ons loyaliteitssysteem, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag persoonlijk verder en kunnen je alles uitleggen over de nieuwste technieken en ons complete pakket aan diensten.