• Eigen drukkerij
 • Bedrukte passen vanaf 5 cent
 • Snel geleverd
 • Meer dan 20 jaar ervaring

Loyaliteitssystemen

Maak je klanten fan en verhoog je omzet!

Ben je van plan om een klantenkaart in te zetten voor jouw bedrijf? Goed idee! Want met een klantenkaart leer jij je klant beter kennen. Elke keer dat een klant een aankoop doet en zijn klantenkaart gebruikt, wordt dat geregistreerd in een database. Zo breng je dus het koopgedrag van je klanten in kaart. Als je weet wat jouw klant interesseert, kun je exclusieve aanbiedingen doen. Net even wat meer aandacht geven, bijvoorbeeld op een verjaardag. Zo worden je klanten loyaler. En een loyalere klant, geeft meer uit. Zo kun je dus je omzet verhogen.

Hoe implementeer je een loyaliteitssysteem?

Het opzetten van een compleet loyaliteitssysteem bestaat uit een aantal stappen:

 • Klantenkaart ontwerpen
 • De passen bedrukken of printen
 • Eventueel uitbreiden met barcode en/of RFID-chip
 • Digitale klantendatabase opzetten
 • Systeem koppelen aan je kassa en/of scanner
 • De klantenkaart aanbieden aan je klant

Klantenkaart dierenwinkel

Wil je meteen zelf aan de slag? Check dan nog even waar je allemaal aan moet denken en bestel een van onze handige starterspakketten. Daarmee heb je alles in huis om direct te beginnen. Vind je dat te ingewikkeld of spannend? Lees dan hieronder verder, want je kunt DCP ook inschakelen om jou veel werk uit handen te nemen. Wel zo handig!

> Bekijk de starterspakketten

Maak het jezelf gemakkelijk - schakel DCP in

Je kunt ervoor kiezen ons in te schakelen voor het produceren van de passen. Maar we kunnen de passen bijvoorbeeld ook voor je programmeren en bezorgen ze zelfs bij je klanten als je dat wilt. Scheelt jou een hoop werk! Hieronder geven we je daar een concreet voorbeeld van.

loyalty-01

loyalty-02

loyalty-03

loyalty-04

VOORBEELD Dit kan DCP allemaal voor je doen

Stel je voor … Je hebt een kledingzaak en je hebt besloten dat je een klantenkaart wilt aanbieden aan je klanten. Je bent ervan overtuigd dat de klantenkaart je gaat helpen om meer omzet te genereren, maar je hebt geen idee hoe je zoiets moet aanpakken. Bovendien wil je er het liefst zelf geen werk van hebben. Dan is het een goed idee om DCP in te schakelen:


ontwerp

Wij helpen je een mooi ontwerp te maken voor de klantenkaart. Een ontwerp dat past bij jouw bedrijf, bijvoorbeeld in de kleuren van je huisstijl.


Database

Jij levert ons de gegevens uit jouw database; de NAW-gegevens van je klanten en eventuele andere informatie die jij belangrijk vindt. Die gebruiken we voor de volgende stappen.


Barcode

Jij bepaalt of je een RFID-chip in de kaart wilt laten programmeren of dat een barcode voldoende is. In beide gevallen ben je bij DCP aan het juiste adres.


Pasje

Daarna drukken we de kaarten voor je op mooie, stevige plastic passen. In full colour en gepersonaliseerd als jij dat wilt, met barcode en/of RFID-chip.


fulfilment

Vervolgens printen we een persoonlijke brief in dezelfde stijl en plakken de juiste kaart op de juiste brief (met non-permanente lijm).


versturen

Daarna zorgen we ervoor dat de klantenkaarten naar het huisadres van jouw klanten worden verstuurd.


mutaties

Zijn er nieuwe klanten die een klantenkaart aanvragen? Maak met ons de afspraak om de mutaties periodiek te verwerken.


Kortom, wij verzorgen (bijna) alles voor je. Het enige wat je zelf hoeft te doen, is een database opzetten. Dit alles tegen aantrekkelijke en inzichtelijke prijzen! Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar de kosten. Maar voordat je een offerte aanvraagt, is het goed om nog even bij de volgende vragen stil te staan.

Waar moet je aan denken voor je een offerte aanvraagt?

DCP helpt je graag bij het opzetten van een loyaliteitssysteem. Door de volgende vragen te beantwoorden, wordt duidelijk bij welke stappen DCP je een handje kan helpen:

 • Wil ik de passen met hulp van DCP ontwerpen of heb ik al een ontwerp?
 • Wil ik de passen zelf printen of laten drukken?
 • Wil ik passen met RFID-functionaliteit of niet?
 • Wil ik hulp bij het programmeren van de passen?
 • Wil ik de passen zelf in de winkel uitgeven of door DCP laten personaliseren en opsturen?

Prijs aanvragen