• Eigen drukkerij
 • Bedrukte passen vanaf 5 cent
 • Snel geleverd
 • Meer dan 20 jaar ervaring
Filteren

Zebra cardprinters

Met een Zebra cardprinter bedruk je snel en eenvoudig jouw eigen passen. Deze pasjes zijn ideaal als bijvoorbeeld toegangskaarten, creditcard of studentenkaarten. Alle Zebra printers zijn makkelijk in gebruik, waardoor je in een handomdraai de gewenste passen print.

Als specialist in Zebra cardprinters kennen we bij DCP de mogelijkheden als geen ander. We leveren niet alleen de cardprinter en bijbehorende accessoires, maar bieden je ook ondersteuning via onze telefonische helpdesk. Zo kies je bij ons voor zowel een topkwaliteit Zebra cardprinter als een uitstekende service.

Logo Zebra Advanced Card Printer Specialist

Logo Zebra Printer Repair Specialist

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hieronder de verschillende Zebra cardprinter modellen of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Onze medewerkers vertellen je graag meer.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Zebra ZC350 cardprinter enkelzijdig USB/ethernet
  Zebra ZC350 cardprinter enkelzijdig USB/ethernet Zebra’s ZC350 cardprinter biedt eenvoud en veiligheid en is het slankste model i ...
  €  €  € 1.249,00 € 1.511,29 € 1.249,00
 2. Zebra ZC350 cardprinter dubbelzijdig USB/ethernet
  Zebra ZC350 cardprinter dubbelzijdig USB/ethernet Zebra’s ZC350 cardprinter biedt eenvoud en veiligheid en is het slankste model i ...
  €  €  € 1.499,00 € 1.813,79 € 1.499,00
 3. Zebra ZC350 cardprinter enkelzijdig magneetstrip & contact & MIFARE® encoder USB/ethernet
  Zebra ZC350 cardprinter enkelzijdig magneetstrip & contact & MIFARE® encoder USB/ethernet Zebra’s ZC350 cardprinter biedt eenvoud en veiligheid en is het slankste model i ...
  €  €  € 1.799,00 € 2.176,79 € 1.799,00
 4. Zebra ZC350 cardprinter enkelzijdig magneetstrip encoder USB/ethernet
  Zebra ZC350 cardprinter enkelzijdig magneetstrip encoder USB/ethernet Zebra’s ZC350 cardprinter biedt eenvoud en veiligheid en is het slankste model i ...
  €  €  € 1.499,00 € 1.813,79 € 1.499,00
 5. Zebra ZC350 cardprinter dubbelzijdig magneetstrip & contact & MIFARE® encoder USB/ethernet
  Zebra ZC350 cardprinter dubbelzijdig magneetstrip & contact & MIFARE® encoder USB/ethernet Zebra’s ZC350 cardprinter biedt eenvoud en veiligheid en is het slankste model i ...
  €  €  € 2.099,00 € 2.539,79 € 2.099,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat zijn de voordelen van een Zebra cardprinter?

Zebra is één van de meest toonaangevende merken op het gebied van professionele cardprinters. Zebra cardprinters staan bekend om het leveren van betrouwbare prestaties en uitstekende afdrukkwaliteit.  Daarnaast zijn Zebra cardprinters verkrijgbaar met alle opties die nodig zijn om de meest uiteenlopende soorten passen te personaliseren, waaronder:

De verschillende Zebra kaartprinter modellen en hun kwaliteiten

DCP heeft een ruim assortiment Zebra printers, allemaal met specifieke kenmerken. Hieronder vind je een overzicht van de populairste Zebra printers.

Zebra ZC100

De Zebra ZC100 cardprinter is ideaal voor het printen van enkelzijdige passen in kleinere oplages (< 1.000 passen per jaar). Deze cardprinter is het slankste model in deze printerklasse en 30% sneller dan zijn voorganger, de Zebra ZXP Series 1. Daarnaast is deze cardprinter een ideaal instapmodel en zeer geschikt voor het printen van lidmaatschaps- en toegangscontrolepassen.

Zebra ZC300

De Zebra ZC300 print snel, hoge kwaliteit enkel- en dubbelzijdige full color en monochrome passen. Deze printer heeft een slank model, past in elke omgeving en is de ideale oplossing voor het printen van middelgrote en grote aantallen passen (1.000 tot 5.000 passen per jaar). Je print bijvoorbeeld eenvoudig ledenpassen, creditcards en toegangscontrole passen.

Zebra ZC350

De Zebra ZC350 cardprinter print hoge kwaliteit enkel- en dubbelzijdige full color en monochrome passen. Wat de ZC350 onderscheidt, zijn de speciale printerlinten. Met bijvoorbeeld het parelmoerlint worden kleur veranderende afbeeldingen geprint die moeilijk te vervalsen zijn. Deze printer is dus ideaal voor het printen van passen die extra beveiligd moeten worden, zoals ledenpassen, creditcards en toegangscontrole passen.

Zebra ZXP Series  7

De Zebra ZXP Series 7 cardprinters hebben een innovatief ontwerp en printen snel passen met hoogwaardige printkwaliteit. Deze cardprinter is de ideale keus als je meer dan 5.000 passen per jaar print. Daarnaast is de ZXP 7 kostenefficiënt door grootverbruik linten, dit houdt de kosten per pas laag. Deze printers printen eenvoudig studentenkaarten, evenementen passen en toegangscontrole passen.

Zebra ZXP Series 9

De Zebra ZXP Series 9 cardprinters maken gebruik van retransfer-technologie voor passen van zeer hoge kwaliteit. Deze cardprinters zijn speciaal ontworpen voor high-security toepassingen. De ZXP 9 drukt de scherpste foto’s met levendige kleuren. Je print eenvoudig toegangscontrole passen, studentenkaarten en cadeaukaarten.

Zebra cardprinter kopen of advies nodig?

Kies dan voor de expertise en betrouwbare kwaliteit van DCP. Een Zebra cardprinter bestel je eenvoudig online in onze webshop. Hierbij bieden we keuze uit verschillende modellen. Daarnaast kun je voor bijpassende pasjes en printlinten ook bij DCP terecht. Zo maak je zelf eenvoudig lidmaatschapskaarten, klantenkaarten en toegangscontrole passen.

Elke Zebra cardprinter heeft zijn eigen functionaliteiten en eigenschappen. Wij adviseren je graag over de juiste cardprinter voor jouw gebruik. Neem vrijblijvend contact met ons op. Het DCP team staat voor je klaar.