• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Levering in 1 dag mogelijk
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Cardprinter software

DCP biedt verschillende software systemen om passen te personaliseren of te voorzien van een eigen ontwerp. Zo bestel je direct en eenvoudig online de Easybadge of CardPresso software. Met een eenvoudige en gebruiksvriendelijke omgeving kun je stapsgewijs een pas ontwerp maken voor je eigen toegangspassen, naambadges, betaalpassen of studentenkaarten. Met de Easybadge software kun je zelfs met een app (pas)foto’s van medewerkers koppelen en eventueel bestaande klantgegevens importeren. DCP ontwerpt al jaren pasjes met deze softwaresystemen en kent dus als geen ander de mogelijkheden.

Bekijk hieronder de verschillende versies van CardPresso en de Eaysbadge software en bestel deze eenvoudig online. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met onze medewerkers. Ze vertellen je graag meer.

Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 20

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 20

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De meest gebruiksvriendelijke software voor jouw pas ontwerp

Met de CardPresso software kun je eenvoudig en snel je eigen pasjes ontwerpen en printen. De handige interface met heldere icoontjes maakt het makkelijk je eigen toegangspassen, betaalpassen of studentenkaarten te ontwerpen. De software heeft veel functies en werkt samen met alle cardprinters voor zowel Windows als Mac.

Verschillende CardPresso licenties en upgrades

CardPresso heeft verschillende licenties. Met de standaard XXS versie is het mogelijk ontwerpen te maken en variabele gegevens in te voeren via een invoervenster. Daarnaast kan je met CardPresso XXS de magneetstrip van je pas voorzien van informatie. Voor meer uitgebreide toepassingen zijn er andere versies van CardPresso.

OptiesXXSXSXMXLXXL
Meerdere templates mogelijk X X X X X
Interne database X X X X X
Externe (excel) database X X X X
SQL/MS acces koppeling X X X
QR- en 2D barcodes X X X
Gezichtsherkenning X X X
Smartcard programmering X X
RFID card programmering X X
Netwerk voor 16 werkplekken X

Achteraf CardPresso software upgraden

Kom je er in de loop van de tijd achter dat je toch meer functies nodig hebt dan jouw versie van CardPresso biedt? Dan kan je je huidige CardPresso software eenvoudig upgraden door een software upgrade aan te schaffen.

CardPresso dongel en licentie

Elk CardPresso software pakket heeft een eigen dongel die de licentie bevat. Je kan de dongel gemakkelijk in de USB poort plaatsen. De licentie wordt dan direct actief. Na installatie van de software, kun je direct printen.  

Cardprinter software kopen of advies nodig?

Kies dan voor de expertise van DCP. Easybadge en CardPresso software of een bijbehorende cardprinter bestel je eenvoudig in onze webshop. Wil je CardPresso alvast proberen? Op www.cardpresso.com staat een gratis CardPresso download. Je kunt het programma onbeperkt uitproberen, als je print wordt alleen het woord “demonstration” over je pas ontwerp geprint.

Heb je nog vragen over welke CardPresso versie je nodig hebt? Neem dan vrijblijvend contact op. Het team van DCP staat voor je klaar.