• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Levering in 1 dag mogelijk
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Missie & visie

Missie

DCP is dé partner voor iedereen die mensen, producten of diensten wil identificeren. Van cadeaukaart­systeem met plastic designpassen tot een papieren evenementenpolsbandje met barcode. En van een geprogrammeerde toegangspas voor je bedrijf tot een printer waarmee je zelf je plastic prijskaartjes op een professionele manier kunt bedrukken.

Door goed te luisteren naar jouw vraag en een brede kennis van de markt, weet DCP precies wat nu voor jou de beste oplossing is. We nemen je graag mee in de innovatieve wereld van het identificeren, met slechts één doel: ervoor zorgen dat jij tevreden bent. En als het klikt, blijven we graag met je samenwerken. Daar worden we allebei beter van.

plastic passen zonder poespas

Visie

In een steeds digitalere wereld wordt het als organisatie steeds belangrijker om mensen aan je te binden. Loyaliteits­, retentie en cadeaukaartconcepten kunnen hier enorm bij helpen. DCP weet al jaren wat de mogelijkheden zijn. Die kennis delen we graag met onze klanten, leveranciers en andere samenwerkingspartners.

De wereld staat niet stil. We blijven steeds op zoek naar nieuwe oplossingen. Waar we in 2003 begonnen als plastic­passen­specialist hebben we inmiddels veel meer oplossingen in huis.

We weten bijvoorbeeld precies wat je nodig hebt voor toegangs-­ en identiteitscontrole met RFID, barcodes, programmeerbare chips, labels en accessoires. Met ons team van gepassioneerde mensen en onze uitgebreide, professionele drukkerij, webshop en fulfilment­afdeling hebben we alles in huis om de innovatieve schakel en kennisexpert te zijn én te blijven, voor iedereen die met ons samenwerkt.