• Eigen drukkerij
 • Bedrukte passen vanaf 5 cent
 • Levering in 1 dag mogelijk
 • Meer dan 20 jaar ervaring

Omnikey readers & scanners

DCP biedt verschillende RFID readers en barcode scanners voor het uitlezen van barcodes en RFID tags. Een compacte en praktische oplossing die populair is voor toepassingen zoals voorraadbeheer, toegangscontrole en patiëntenzorg. Hierbij bieden we onder andere 1d en 2d barcodescanners, QR code scanners en RFID scanners van topmerken zoals Zebra, Datalogic en Honeywell. Kwaliteit en betrouwbaarheid gegarandeerd.

Dus wil jij een RFID of barcode scanner kopen? Bekijk dan onderstaand ons assortiment en bestel jouw scanner direct online.

Bij DCP bestel je snel en eenvoudig online Omnikey RFID readers voor het uitlezen van chips. De Omnikey kaartlezer kan via USB worden aangesloten en kan lezen en schrijven met een frequentie van 13,56 MHZ. De Omnikey readers zijn ideaal voor in de gezondheidszorg of omgevingen waar een verscheidenheid aan contactloze kaarten en tags worden gebruikt.


Wil jij een Omnikey reader kopen? Bekijk dan hieronder ons assortiment en bestel jouw Omnikey 5321CL of Omnikey 5022 reader direct online.

Bekijk als Foto-tabel Lijst

2 artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren
 1. H 5022  hid omnikey 5022 smart card reader 13.56mhz
  Omnikey 5022 Smart Card Reader 13.56MHz 13.56MHz RFID kaartlezer voor het uitlezen van chip...
  € 59,00
 2. Ok 5321  omnikey 5321 cl sam usb rfid reader 13.56mhz
  Omnikey 5321 CL SAM USB RFID reader/writer 13.56MHz Plug and play 13.56MHz RFID kaartlezer voor het uit...
  € 125,00
Bekijk als Foto-tabel Lijst

2 artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ga voor snelheid & veiligheid met RFID scanners

RFID is de afgelopen jaren snel in populariteit gestegen door de uitgebreide mogelijkheden. Je ziet de RFID techniek dan ook terug binnen uiteenlopende branches. Van de logistiek en retail tot beveiliging en events, RFID is steeds onmisbaarder door het gemak van draadloze gegevensoverdracht, snelheid van uitlezen en uitgebreide beveiligingsmogelijkheden.

DCP is expert op het gebied van RFID en biedt een breed assortiment aan RFID scanners en readers van merken zoals Zebra, Elatec en Omnikey. Hierbij vind je zowel RFID readers en scanners voor 215kHz en 13,56 MHz en voor alle gangbare RFID chips zoals de MIFARE Classic®, EM4200/4102 en TK4100.

Barcode scanners van Zebra, Honeywell en meer

Barcodes zijn al decennialang een bekend fenomeen binnen onder andere de logistiek, retail en gezondheidszorg. De compacte omvang, lage kostprijs en universele bekendheid zijn slechts enkele redenen voor de populariteit. Een passende barcode scanner is hierbij onmisbaar voor het uitlezen van de barcodes en om de artikelcode naar het systeem te sturen.

Hiervoor bieden we diverse soorten scanners. Van 1d en 2d barcode scanners met snoer tot een barcode scanner die draadloos is. Hierbij bieden we de keuze uit verschillende merken waaronder een Zebra scanner, maar ook barcode scanners van onder andere Honeywell en Datalogic. Een betrouwbare keuze voor jouw bedrijf.

Ook voor al je blanco of bedrukte RFID passen en labels

Naast barcode scanners en RFID readers bestel je bij DCP ook al je blanco pasjes of geprogrammeerde RFID pasjes en labels eenvoudig online. Hierbij bedrukken wij je passen of labels met de gewenste huisstijl, pasfoto’s, boodschap of actie. Uiteraard met een haarscherpe kwaliteit. Daarnaast kunnen we de dragers ook programmeren met de gewenste beveiligingsencryptie en met onuitwisbare, unieke identificatienummers.

RFID of barcode scanner bestellen of meer informatie?

Wil je meer informatie over onze RFID readers en barcodescanners of een persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact op, ons team kijkt graag met je mee. En wil je direct een scanner bestellen? Bekijk dan de mogelijkheden bovenaan de pagina en bestel ze direct online.

Verschil tussen de Omnikey 5321CL en de Omnikey 5022

Bij DCP heb je de keuze uit de Omnikey 5321CL of Omnikey 5022 reader. Hieronder zie je de belangrijkste overeenkomsten en verschillen tussen de Omnikey readers. Aan jou dus de vraag welk model het beste bij jouw organisatie past.

Omnikey 5321CLOmnikey 5022
Geschikte toepassingen Ideaal voor (economische) end-user omgevingen waar een verscheidenheid aan contactloze kaarten en tags worden gebruikt. Gezondheidszorg, farmacie, financiële diensten, ondernemingen, overheden en andere instanties die op zoek zijn naar betere beveiligings- en toegangsbeheer.
Compatibiliteit HID® iCLASS®, MIFARE®, ISO 14443A/B en ISO 15693 ISO 14443 A/B, ISO 15693, iClass®, Seos® (OTP only), MIFARE® Classic / Ultralight / Ultralight C / Plus, MIFARE DESFire® / DESFire EV1 / DESFire EV2.
Frequentie 13.56MHz 13.56MHz
Behuizing ABS, donkergrijs Polycarbonaat, lichtgrijs met een kleuren set van 6 verschillende kleuren beschikbaar
Afmetingen 115 x 96.5 x 25.5 mm 59 x 59 x 11,4 mm
Gewicht 160 gram 70 gram


Omnikey reader bestellen of meer informatie?

Wil je meer informatie over onze Omnikey readers of een persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact op, ons team kijkt graag met je mee. En wil je direct een Omnikey reader bestellen? Bekijk dan de mogelijkheden bovenaan de pagina en bestel ze direct online.