• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Levering in 1 dag mogelijk
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Keyfobs

Een RFID keyfob is een kleine, programmeerbare sleutelhanger. De RFID techniek is de laatste jaren door de uitgebreide en praktische mogelijkheden snel in populariteit gestegen. RFID keyfobs worden gebruikt voor vele toepassingen zoals toegangscontrolesysteem. Ze kunnen ook worden gebruikt als een verificatie factor voor objecten waarvoor verificatie met twee factoren is vereist zoals laptops. DCP is gespecialiseerd in RFID en kent de mogelijkheden als geen ander. Het is ook mogelijk om bij ons de keyfobs geheel te laten personaliseren met een geprinte of gegrafeerde afbeelding. Zo bieden we je graag een maatwerk advies en bestel je eenvoudig en snel RFID keyfobs in onze webshop.

Lees in een van onze blogs verder over de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Onze werknemers vertellen je graag meer.

Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 41

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 41

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is RFID?

RFID, ofwel Radio Frequency IDentification, is een technologie om van een afstand informatie af te lezen van RFID tags, labels of stickers. RFID wordt gezien als geavanceerde opvolger van de streepjescode. De tags kunnen zowel op en in objecten of levende wezens geplaatst worden. De informatie wordt bij RFID opgeslagen op een microchip met antenne, die via elektromagnetische golven doorgegeven wordt aan een RFID reader.

RFID keyfob voor toegangscontrole

RFID keyfobs zijn zeer geschikt als toegangscontrole voor bijvoorbeeld parkeergarages en kantoren. Zo stel je eenvoudig vast wie toegang krijgt en vooral wie je niet wil toelaten. Daarnaast zijn RFID keyfobs in verschillende uitvoeringen leverbaar, waaronder keyfobs met complexe versleutelingscodes voor extra veiligheid.

RFID keyfob kopen of advies nodig?

Kies dan voor de betrouwbare kwaliteit van DCP. RFID keyfobs en bijbehorende badgejojo’s bestel je eenvoudig online in de webshop. Hierbij bieden we keuze uit verschillende kleuren, chips en modellen. Daarnaast kunnen we jouw keyfobs ook voorzien van bijvoorbeeld een logo QR code, naam of nummer. We kunnen ze zelfs voor je programmeren en uitlezen. Vraag gerust een offerte aan!

Wil je graag meer informatie of een advies op maat? Neem dan vrijblijvend contact op. Het DCP team staat voor je klaar.