• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Snel geleverd
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Printer onderhoud

Hulp op afstand met installeren

Wij helpen mee om je labelprinter op de juiste manier te installeren. Door gebruik te maken van Teamviewer kijken wij op afstand mee en leggen wij de installatie van de labelprinter uit. Teamviewer is een van de toonaangevende oplossingen voor desktop sharing en online-samenwerking via het internet. Als je bij ons de labelprinter hebt gekocht, bieden wij dit gratis aan. Heb je de labelprinter niet bij ons gekocht, dan helpen wij je voor een vast bedrag, te bestellen via onze webshop.

Onderhoud van labelprinters

Het is belangrijk dat labelprinters regelmatig worden onderhouden. De labelprinter fabrikanten adviseren om de 1.000 labels een onderhouds sessie te doen. Wij leveren de benodigde onderhoudsproducten en waar nodig helpen je hoe een onderhoudsbeurt uitgevoerd moet worden. Uiteraard mag je de labelprinter naar ons toesturen voor onderhoud. Wij checken dan gelijk of alle printersoftware up to date is en indien nodig regelen wij een upgrade.

Reparatie van labelprinters

Als labelspecialist hebben wij van onze fabrikanten de autorisatie om zelfstandig labelprinters te repareren. Door onze jarenlange ervaring weten wij vaak snel wat het probleem is en veelal kunnen wij dit in huis repareren. De belangrijkste onderdelen liggen bij ons op voorraad.

Je krijgt altijd vooraf een heldere prijsopgave wat de reparatie zal kosten en het advies om wel of niet te repareren.

Mocht een labelprinter reparatie langer duren dan een paar dagen, dan kunnen wij als backup de passen voor je personaliseren. Je kunt dus altijd passen blijven uitgeven, ondanks problemen met je eigen labelprinter.

Prijs aanvragen


Servicecontracten voor optimale zekerheid

Wij bieden interessante servicecontracten voor optimale zekerheid voor een vast bedrag per printer. Voordelen voor jou:

  • Onderdelen beschikbaar om de printer tijdens het eerste bezoek te repareren.

  • Indien nodig wordt er een tweede bezoek gepland of een leenprinter beschikbaar gesteld.

  • Onderdelen* en arbeidsloon inbegrepen

  • Alle reiskosten inbegrepen (geen extra kosten voor afgelegde kilometers)

  • Gebruik van originele Zebra onderdelen en gemonteerd door technici die door Zebra zijn getraind en gecertificeerd

  • Reiniging van de printer, volledige functionele test en, indien van toepassing, installatie van updates tot de nieuwste specificatie.

Neem contact op en vraag ons naar de mogelijkheden, stuur een e-mail naar roland@dcp.nl, of download de pdf met meer informatie.

Download pdf

Teamviewer installeren

In overleg loggen wij in op je computer. Daarvoor kun je het programma Teamviewer installeren.