• Eigen drukkerij
 • Bedrukte passen vanaf 5 cent
 • Levering in 1 dag mogelijk
 • Meer dan 20 jaar ervaring

Labelprinters & accessoires

Print snel en eenvoudig met een professionele labelprinter van DCP verzend- en adreslabels, voedsel- en houdbaarheidslabels, magazijnlabels, kofferlabels, wijnetiketten of tickets. Van retail tot magazijn en van gezondheidszorg tot kantooromgeving, wij hebben de geschikte labelprinter. Daarnaast kun je bij DCP ook terecht voor vele bijbehorende accessories. Denk bijvoorbeeld aan blanco labels, printerlinten, cartridges, software en schoonmaak accessoires. Alles dus zodat jij kunt (blijven) vertrouwen op een labelprinter van topkwaliteit.

Bekijk onderstaand ons assortiment en bestel jouw labelprinter en bijbehorende accessoires direct online.

Vraag prijs aan

Bekijk als Foto-tabel Lijst

7 artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren
 1. Ed4i0d~z
  Epson Colorworks TM-C6000Pe industriële inkjet labelprinter USB ethernet met peeler Binnenkort verkrijgbaar. Lees deze blog voor meer i...
  € 0,00
 2. Eajal4~q
  Epson Colorworks TM-C6500Ae industriële inkjet labelprinter USB ethernet met automatische papiersnijder Binnenkort verkrijgbaar. Lees deze blog voor meer i...
  € 0,00
 3. Epson Colorworks TM-C6500Pe industriële inkjet labelprinter USB ethernet met peeler
  Epson Colorworks TM-C6500Pe industriële inkjet labelprinter USB ethernet met peeler Binnenkort verkrijgbaar. Lees deze blog voor meer i...
  € 0,00
 4. Eywtv8~n
  Epson Colorworks TM-C6000Ae industriële inkjet labelprinter USB ethernet met automatische papiersnijder Binnenkort verkrijgbaar. Lees deze blog voor meer i...
  € 0,00
 5. E tm c3500  epson colorworks tm c3500
  Epson ColorWorks TM-C3500 labelprinter USB/ethernet Epson’s C3500 maakt het mogelijk eenvoudig je eig...
  € 1.249,00
 6. E tm c7500  epson colorworks tm c7500 industriele inkjet label
  Epson Colorworks TM-C7500 industriële inkjet labelprinter USB/ethernet Epson’s C7500 is de ultieme oplossing voor het af...
  € 6.479,00
 7. E tm c7500g  epson colorworks tm c7500g industriele inkjet labe
  Epson Colorworks TM-C7500G industriële inkjet labelprinter USB/ethernet Epson’s C7500G is de ultieme oplossing voor het a...
  € 6.479,00
Bekijk als Foto-tabel Lijst

7 artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een labelprinter voor elke klus

Labelprinters zijn er in verschillende soorten en maten. Zo heb je onder andere desktopprinters voor het kantoor, industriële labelprinters voor veeleisende werkomgevingen en mobiele labelprinters voor onderweg. Zo bieden we voor elke toepassing een oplossing. Veel voorkomende toepassingen zijn bijvoorbeeld:

 • Het tracken van producten tijdens het logistieke proces met RFID labels of barcodes

 • Het labelen van goederen en orders binnen het magazijn voor een soepele orderpicking

 • Etiketten voor voedingswaren met informatie over ingrediënten, allergie-informatie en houdbaarheid

 • Labels voor medicatie, samples of polsbandjes van patiënten

 • Tickets voor evenementen of congressen

Bij DCP bieden we een ruime keuze aan labelprinters in zowel bekabelde als draadloze modellen. Deze apparaten bieden verschillende verbindingsmogelijkheden waaronder WLAN, Apple Airprint, Google Cloud Print en Android Print Plug-in. Zo hebben we ook voor jouw bedrijf de juiste labelprinter in huis.

Inkjet, lint of thermische labelprinter?

Er zijn verschillende soorten printtechnieken: Inkjet, thermisch transfer of direct thermisch. Het onderscheid tussen deze drie technieken is belangrijk bij de keuze van een labelprinter. Onderstaand het verschil tussen een inkjet, lint of thermische labelprinter:

 • Inkjet: Een inkjet labelprinter kan in kleur printen waardoor je extra flexibiliteit en mogelijkheden hebt als het aankomt op productpresentatie. Een inkjetprinter maakt gebruik van cartridges met vloeibare inkt die op het papier gesproeid wordt. Ideaal als je wilt dat jouw label opvalt.

 • Thermisch transfer (lint): Bij de thermische transfer printtechniek wordt de informatie vanaf een printlint op het etiket gedrukt. Het lint bevindt zich tussen het label en de printkop. Daar waar de printkop heet wordt tijdens het printen, wordt de inkt van het lint op het label aangebracht.

 • Direct thermisch: Thermische labelprinters hebben geen inkt of printlint nodig. De printkop verwarmt de thermische etiketten waardoor de coating wordt geactiveerd en er een zwarte afdruk ontstaat op het label. De afdrukken zijn van goede kwaliteit maar kunnen na verloop van tijd wel vervagen. Een thermische labelprinter is ideaal voor verzendlabels, adresstickers of evenementen tickets.

Weet je niet zeker welke techniek het best past bij jouw toepassing? In deze blog kun je meer lezen over de voordelen en nadelen van de verschillende printtechnieken. Daarnaast helpen onze specialisten je graag bij het kiezen van de labelprinter die voldoet aan al je wensen en de juiste capaciteit levert tegen de beste kwaliteit.

Neem contact op

Installatie & ondersteuning voor jouw labelprinter

Het installeren van onze labelprinters is eenvoudig en snel geregeld. Loop je echter toch tegen zaken aan? Dan kijken we graag even met je mee door op afstand in te loggen op je computer. Zo loodsen we je vakkundig door de installatie heen en laten we zien hoe je Excel bestanden koppelt, de design software werkt en hoe je barcodes programmeert.

Ook trainen we jou en je collega’s graag op locatie en bieden we speciale servicecontracten waarmee we eventuele problemen snel en deskundig voor je oplossen.

Labelprinter en accessoires kopen of meer informatie?

Bij DCP bestel je de ideale labelprinter direct eenvoudig online. Hierbij kun je ook rekenen op een uitstekend service na de aankoop en adviseren we je graag bij eventuele vragen. Wil je graag direct een persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, ons team staat voor je klaar.