• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Snel geleverd
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Prijskaartjes

Print razendsnel hygiënische prijskaartjes met de cardprinters van DCP. Door gebruik te maken van een prijskaartjes printer voorkom je gedoe met printjes maken, kaartjes uitknippen en lamineren, en zorg je voor een professionele uitstraling. Het zelf printen van prijskaartjes is ideaal voor bijvoorbeeld bakkers, slagers, delicatessenzaken en marktkooplui. DCP heeft een uitgebreid aanbod aan cardprinters van topmerken zoals Zebra, Evolis en Fargo. Inclusief 50 blanco test pasjes, printerlint, schoonmaaksetje en de benodigde design software. Zo kun je dus meteen aan de slag en jouw eigen prijskaartjes printen.

Wil je weten of jouw idee mogelijk is en wat het kost? Neem dan gerust contact op of vraag een offerte aan.

Speciale aanbieding

De Zebra ZC100 is een kleine, compacte direct-to-card printer. Met deze printer print je snel, eenvoudig en direct op stevige plastic pasjes. De pasjes zijn gemakkelijk schoon te maken en daardoor duurzaam én hygiënisch. Deze robuuste printer past op elke toonbank en is dus ideaal voor het maken van prijskaartjes.

Blanco passen of bedrukt met logo

DCP levert plastic passen en printlinten in allerlei kleuren waardoor je jouw prijskaartjes volledig kunt laten aansluiten bij de inrichting en stijl van jouw bedrijf. Zo maak je in een handomdraai stijlvolle zwarte pasjes met witte bedrukking, maar net zo makkelijk een full colour ontwerp met bijvoorbeeld een logo op witte pasjes.

Accessoires voor jouw prijs- en toonbankkaartjes

Dankzij onze uitgebreide service gaan we verder dan enkel het leveren van cardprinters. Zo bieden we ook (magnetische) toonbank kaarthouders om jouw prijskaartjes compleet te maken.

Inspiratie: een kijkje in de bakkerij

Zelf je toonbankkaarten printen is ideaal voor slagers, maar ook voor ijssalons, delicatessenzaken, marktkooplui, viszaken, kaaswinkels, traiteurs en bakkers. Laat je inspireren door dit filmpje van een bakkerij

Waarom aanschaffen bij DCP?

Wij kennen onze card printers door en door. Als enige in de markt leveren wij bij de cardprinter standaard cardPresso XXS, daarnaast ontvang je een template van cardPresso met jouw ontwerp. Wij helpen met het installeren en je kunt een heel jaar gratis gebruik maken van onze telefonische helpdesk.

Prijskaartjes printers bestellen of meer informatie?

Wil je meer informatie of een persoonlijk advies voor prijskaartjes printers? Neem dan vrijblijvend contact op, ons team kijkt graag met je mee. En wil je direct prijskaartjes printers bestellen? Bekijk dan de mogelijkheden bovenaan de pagina en bestel ze direct online.