• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Snel geleverd
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Nieuwe trend: plastic prijskaartjes printen

Is het je opgevallen dat steeds meer slagers, bakkers en andere verswinkels gebruikmaken van kant-en-klaar gedrukte prijskaartjes? De kaartjes formaat bankpas veroveren de toonbank en dat is niet zo gek: ze zijn superhandig, hygiënisch in gebruik en ze zien er ook nog eens heel professioneel uit.

bloemen met toonbankkaarten

Direct gebruiksklaar

Als je overstapt op plastic prijskaartjes heb je niet zo veel nodig: een pasjesprinter, plastic pasjes en de juiste software. Een goede printer is zo compact vormgegeven, dat je hem gemakkelijk kwijt kunt achter de toonbank, altijd bij de hand. De kaartjes ontwerp je vanachter je computer en met één druk op de knop rollen ze uit de printer, direct gebruiksklaar.

toonbankkaarten

Flexibel en hygiënisch

Elke woensdag 3 halen 1 betalen, of een speciale aanbieding op zaterdag? De plastic pasjes zijn duurzaam in gebruik en snel te vervangen als het moet. Daardoor ben je superflexibel. De pasjes zijn gemaakt van PVC, dus bestand tegen water en vet. Je maakt ze snel schoon met lauw water en zeep. Zo kun je heel eenvoudig voldoen aan de HACCP-eisen.

Marketinginstrument

Met een prijskaartprinter maak je van je prijskaartjes een echt marketinginstrument. Voorop zet je niet alleen prijsinformatie, maar ook logo’s of andere afbeeldingen. De achterkant van de kaartjes gebruik je bijvoorbeeld voor informatie over ingrediënten en allergenen. De consument wil steeds meer weten over de producten die hij koopt. Met plastic prijskaartjes kun je ervoor zorgen dat alle winkelbedienden direct toegang hebben tot deze productinformatie.

plastic prijskaart

Professionele uitstraling

Een laatste voordeel: plastic prijskaartjes maken de professionele uitstraling van je bedrijf compleet. Met het juiste ontwerp creëer je eenheid en rust in de winkel. De pasjes en printlinten zijn er in allerlei kleuren. Zo maak je in een handomdraai stijlvolle zwarte pasjes met witte bedrukking, maar net zo makkelijk een fullcolour ontwerp voor witte pasjes. Je kunt je prijskaartjes dus volledig laten aansluiten bij de inrichting en stijl van jouw winkel.

Inspiratie: een kijkje in de bakkerij 

Zelf je toonbankkaarten printen is ideaal voor slagers, ijssalons, delicatessezaken, marktkooplui, viszaken, kaaswinkels, traiteurs en bakkers. Laat je inspireren door dit filmpje van een bakkerij: 

slagerij met toonbankpassen

Meer filmpjes

Zelf aan de slag?

Wil jij ook zelf professionele prijskaartjes printen? DCP heeft al heel wat winkels op weg geholpen. Bekijk onze aantrekkelijke bundel aanbieding of neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.


Gerelateerde artikelen