• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Snel geleverd
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Overig

Cardprinters worden voor veel diverse doeleinden ingezet, zoals voor badges, cadeaubonnen en prijskaartjes. Er zijn echter nog veel meer toepassingen voor plastic passen en cardprinters denkbaar. Door jarenlange ervaring met cardprinters kennen de specialisten van Dutch Card Printing (DCP) de mogelijkheden als geen ander en zoeken we graag met jou naar een passende oplossing voor jouw bedrijf.

DCP biedt je altijd een (card)printer met service. Iedere cardprinter leveren wij namelijk met 50 blanco testpasjes, lint, een schoonmaaksetje en design software. Je kunt er direct mee aan de slag. De design software is zeer gebruiksvriendelijk en wij maken gratis een template voor je pasjes, waarmee je certificaatpasjes, prijskaartjes, lidmaatschapskaartjes, identiteitspasjes en klantenkaarten eenvoudig zelf kunt maken.

Wil je weten of jouw idee mogelijk is en wat het kost? Neem dan gerust contact op of vraag een offerte aan.

Waarom een Cardprinter bestellen bij DCP

Bij DCP bieden we een totaalservice voor je cardprinter die verder gaat dan enkel de verkoop. Onderstaand de voordelen van het bestellen van een cardprinter bij DCP.

  

Lifehacks: 10 creatieve manieren om een plastic pasje te gebruiken

Naast dat plastic passen uitermate handig zijn als bijvoorbeeld giftcard of toegangspas, kun je ze ook met een beetje creativiteit voor nog veel meer dingen gebruiken. Lees hier meer over 10 creatieve lifehacks met een plastic pasje.

Meer informatie  

Wil je meer informatie of een persoonlijk advies over cardprinters? Neem dan vrijblijvend contact op, ons team kijkt graag met je mee.