• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Levering in 1 dag mogelijk
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Systemen & diensten

Dutch Card Printing (DCP) biedt je, naast ons ruime aanbod aan producten, de volgende systemen en diensten aan: loyaliteitssysteem, cadeaukaartsysteem en cardmailing. Lees hieronder meer over de verschillende systemen en diensten van DCP.

Loyaliteitssysteem en cadeaukaartsysteem

Onze dienstverlening reikt van enkel de levering van offset bedrukte giftcards tot en met cadeauverpakkingen, fulfilment en webbased ICT-oplossingen. Wij bieden een compleet giftcardsysteem om jullie te ontzorgen. Op donderdag geen giftcards meer? Een telefoontje en vrijdag is je herdruk klaar om te versturen.

Onze webbased cadeaukaart oplossing maakt gebruik van de aanwezige pinterminals op iedere toonbank. Om het cadeaukaart systeem in werking te stellen, hoeven wij alleen maar op afstand in te loggen op de pinterminal en deze geschikt te maken voor giftcard transacties.

Bij ons offline giftcardsysteem ontvang je een handterminal waarmee je de giftcards kunt op- en afwaarderen. Op een later tijdstip kun je de terminal synchroniseren via je PC (thuis of op de zaak). Het saldo van de kaarten wordt online bijgewerkt. Je klanten checken via je website het saldo van de giftcards. Het offline systeem is zeer gebruiksvriendelijk en direct inzetbaar.

plastic cards

Cardmailing

Mailpacks met cards ontzorgen je compleet. We helpen je met het persoonlijke ontwerp van de plastic cards, drukken ze voor je, printen de brief in dezelfde stijl, plakken de cards op de brief (met non-permanente lijm) en versturen deze per envelop.

Omdat wij plastic cards en de bijbehorende mailing in eigen huis drukken, met eigen drukpersen, kunnen wij altijd leveren volgens afspraak. Foutloos en snel! Dankzij inkoopvoordeel profiteer je bovendien van portovoordeel, en dus van lagere kosten.

Zit je te denken aan direct cardmailings die hiervan afwijken en extra opvallen? Ook dat is mogelijk! We denken graag met je mee voor het meest optimale resultaat.

Prijs aanvragen

Meer informatie of advies

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van DCP. Voor inspiratie kun je kijken naar onze voorbeelden van plastic cards. Meer vragen? Neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij werken graag zo transparant mogelijk, met eerlijke prijzen en duidelijke levertijden, zodat je weet waar je aan toe bent!