• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Snel geleverd
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Investeer in snelheid, kwaliteit en uptime met een professionele labelprinter

In een tijd waarin bijna iedereen opeens gedwongen werd online te werken, zagen Justin en Judith kansen om juist op dát moment online een bedrijf te starten. ‘Veel liefs’ begon aan de keukentafel als een idee om brievenbuscadeautjes te maken en te verkopen. Binnen drie weken was de webshop in de lucht. En algauw bleek de keukentafel te klein om aan de vraag te voldoen. De maanden daarna werd zowel het assortiment als het team flink uitgebreid. De activiteiten verhuisden naar een bedrijfspand en de processen werden geprofessionaliseerd. Dus werd er ook geïnvesteerd in een professionele labelprinter. Lees onderstaand meer over de succesvolle samenwerking met deze klant.

Justin de Ruijter

“We hadden al een paar basic printers versleten. Dat kon zo niet langer. We hikten tegen de aanschafkosten aan, maar besloten toch te investeren in een professionele labelprinter."

Justin de Ruijter, mede-eigenaar Veel liefs

Veel liefs voor jou etiketten plakken


Wat was de uitdaging?

Het oog wil ook wat en dus worden de brievenbuscadeautjes van Veel liefs met veel aandacht verpakt. Op elk doosje komt een mooie sticker met een speciale boodschap. Voor elke gelegenheid is er wel een ontwerp. Achterop staan de ingrediënten vermeld, ook op sticker. Dus als de cadeautjes steeds meer aftrek vinden, rollen er dagelijks steeds meer labels en etiketten uit de printer.

Dat gaat regelmatig mis. De goedkope labelprinter blijkt duurkoop, want als de printer vastloopt, duurt de storing vaak de rest van de dag. Bestellingen kunnen dan niet meer op tijd de deur uit. Binnen een paar maanden heeft het jonge bedrijf al een paar labelprinters versleten. Hoogste tijd dus om op zoek te gaan naar een professionele oplossing.

Via Google komt Justin op de website van DCP terecht. Het is hem al snel duidelijk dat hij hier de professionele labelprinter kan vinden die hij zoekt. Toen DCP ook nog eens een paar straten verderop - gewoon in Groningen - bleek te zitten, was de keuze helemaal snel gemaakt. Ook al heeft DCP een prima online service en snelle leveringsvoorwaarden, het is soms toch net even makkelijker om face-to-face te overleggen. Of een nieuwe rol etiketten op te halen als je die direct nodig hebt.


De wensen van de klant

  • Hoge kwaliteit kleurenlabels
  • Snelle verwerking
  • Printen in verschillende formaten en vormen
  • Geen downtime
  • Makkelijk te bedienen


Onze oplossing

Zo komen we met elkaar in gesprek. Justin vertelt ons enthousiast over Veel liefs en legt uit wat hij precies nodig heeft. De keuze is dan snel gemaakt; het moet een Epson ColorWorks labelprinter worden. Daarmee print je de mooiste full colour labels en etiketten, in allerlei vormen en maten. Snel, betrouwbaar en professioneel. De printer is ook ideaal voor het personaliseren van etiketten. Handig, omdat het bedrijf steeds meer zakelijke klanten krijgt, die vaak hun eigen ontwerp of bedrijfslogo aanleveren.

“De printer is heel gebruiksvriendelijk. Met wat telefonische hulp over de instellingen was het installeren snel gepiept. Toen we er een week mee hadden gewerkt, kenden we de printer op ons duimpje.”

Veel liefs voor jou printer

Het resultaat

De printer wordt gebruikt voor alle mogelijke etiketten. Van het vermelden van de ingrediënten in het snoepgoed tot de kleurrijke stickers op de voorkant van de doosjes. Rechthoekig, rond of vierkant. Het kan allemaal. Gewoon een kwestie van de rol uit de labelprinter halen, omwisselen voor een andere rol en switchen qua instellingen.

En bedenkt Justin met z’n team weer iets nieuws (bijvoorbeeld glazen snoeppotten voor bedrijven waar een sticker met bedrijfslogo op moet komen)? Dan bellen ze DCP. Sommige formaten hebben we meteen op voorraad en anders maken we ze op maat voor Veel liefs. Met TopDutch Labels, het eigen merk van DCP, is eigenlijk alles mogelijk.

“Ze zijn enorm servicegericht en denken graag met ons mee als we een nieuw idee hebben, maar nog geen oplossing. Ze proberen als een verlengstuk van je bedrijf mee te kijken. Dat is heel prettig.”

Ondanks het flinke prijskaartje is Justin blij dat hij het aangedurfd heeft te investeren. Achteraf ook op het perfecte moment, want met de feestdagen voor de deur nam de vraag naar brievenbuscadeautjes alleen maar verder toe. De printkwaliteit voldoet helemaal aan de verwachtingen en het werkt zo veel efficiënter. Omdat de printer vrijwel nooit een storing heeft, kan er lekker doorgewerkt worden. Dat was met de standaard huis-tuin-en-keukenprinters van daarvoor wel anders. Nu is het vaak al voldoende om de printer te resetten. Dat kost misschien een kwartiertje. De planning loopt er niet meer helemaal door in de soep.

“De printer heeft ons echt vooruit geholpen in een stukje professionalisering en groei.”

Veel liefs voor jou cadeautje

logo Veel liefs voor jou

 

Over Veel liefs

Ze noemen zichzelf een klein verwenbedrijfje met GROTE missie. Slechts een paar straten verderop in Groningen zit deze webshop en groothandel in relatiegeschenken. Middenin coronatijd zijn ze begonnen met het verspreiden van ‘positive vibes en unieke verrassingen’. Hun missie is dan ook simpel: een grote glimlach creëren of de dag voor iemand net een klein beetje mooier of bijzonder maken. Dat doen ze door doosjes snoep, macarons, brownies en bonbons als brievenbuspakketje te versturen. Feestelijk verpakt, met een mooie opdruk en gepersonaliseerde kaart. Of je nu je moeder of beste vriend wilt verrassen, of vanuit je bedrijf op zoek bent naar een leuk relatiegeschenk. In de webshop van Veel liefs vind je al iets lekkers vanaf €9,95 inclusief verzending. En met het B2B-concept bieden ze ook fysieke winkels de mogelijkheid om de vrolijke Veel Liefs-beleving op te nemen in het assortiment.


Meer weten?

Wil je meer weten over deze case, de mogelijkheden op het gebied van labelprinters en stickers op rol of DCP? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en neem ook een kijkje op het DCP blog en onze andere cases.