• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Snel geleverd
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Badges

Dutch Card Printing (DCP) heeft een uitgebreid aanbod aan badgeprinters die uitermate geschikt zijn voor het zelf maken van jouw badges. Met jouw eigen cardprinter druk je snel en eenvoudig zelf de mooiste badges voorzien met bijvoorbeeld een logo, slogan of een persoonlijke boodschap. De badges zijn ideaal voor bijvoorbeeld beurzen, evenementen of seminars maar worden ook veelvuldig gebruikt in de zorg en het bedrijfsleven. In tegenstelling tot papieren naambadges die na één keer gebruiken al snel onbruikbaar worden, zijn de plastic naambadges van DCP van uitstekende kwaliteit en voorzien van gedetailleerd drukwerk. Een mooi visitekaartje voor jouw bedrijf of event.

Bekijk hieronder verschillende badgeprinters en bestel ze eenvoudig online. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met onze medewerkers. Ze vertellen je graag meer..

Voordelen van plastic badges

Plastic naambadges zijn een praktische accessoire voor jouw event of bedrijf. Een naambadge maken voor werknemers, klanten of patiënten biedt dan ook verschillende voordelen, waaronder:

  • Duurzame kwaliteit

  • Professionele uitstraling

  • Hoogwaardige kleuren en drukkwaliteit

Accessoires voor jouw badges

Dankzij onze uitgebreide service gaan we verder dan enkel het leveren van badgeprinters. Zo bieden we ook een enorm aanbod aan accessoires om jouw badge compleet te maken. Denk hierbij aan een magneet, clip, badgehouder of badgekoord in verschillende kleuren en maten. Handig in het gebruik en passend bij de stijl van je bedrijf.

Een extra grote badge printen?

Wil je een badge met extra ruimte om te bedrukken? Dan is de Zebra ZC10L uitermate geschikt. De Zebra ZC10L print in een handomdraai de gewenste full colour passen van 140 x 88 mm. Hierdoor heb je plek voor zaken zoals foto’s, logo’s, dagplanning en/of eventuele advertenties.

Badgeprinter kopen of meer informatie?

Wil je meer informatie of een persoonlijk advies over badgemakers? Neem dan vrijblijvend contact op, ons team kijkt graag met je mee. En wil je direct badgeprinters bestellen? Bekijk dan de mogelijkheden bovenaan de pagina en bestel ze direct online.