Producent van plastic passen
Hulp nodig? +31 (0) 50 579 0084
| info@dcp.nl|
Eigen drukkerij
Bedrukte passen vanaf 5 cent
Levering in 1 dag mogelijk
Meer dan 20 jaar ervaring

Stappenplan cardmailing

13-09-2015

Direct mail (DM) service met plastic cards is één van de kernactiviteiten van Dutch Card Printing. Denk aan het versturen van ledenpassen/klantenkaarten of een promotieactie met een plastic card.  Wij hanteren verschillende stappen in een cardmailing:

(*) Optioneel: Dutch Card Printing koopt je drukwerk voordelig in.

 

Cardmailing

Lees meer

Cardmailing

Lorem ipsum

Homepage

Lorem ipsum

Dutch Card Printing heeft speciale tariefafspraken voor het verzenden van mailpacks. Jij kunt hier gebruik van maken en de kosten van de gehele mailing aanzienlijk verlagen. Bovengenoemde stappen zijn de meest gevraagde verwerkingen. Graag bedenken wij samen met jou een mailing die afwijkt en daardoor opvalt.

 

Database verrijking

In overleg met jou verrijken wij de ontvangen database. Dat kunnen bijvoorbeeld KIX codes zijn voor PostNL of extra printregels voor verzenden met SANDD. Dankzij de extra codes, hebben wij extra scherpe posttarieven. Daar profiteer jij weer van.  De gegevens die we op een pas en brief printen, controleren wij volgens een vast protocol, zodat we zeker weten dat de juiste gegevens gebruikt worden. Indien nodig maken wij barcodes of QR codes die op een pas geprint worden.

 

Drukwerk uitbesteden

Je kunt eigen briefpapier, enveloppen naar ons sturen. Het is ook mogelijk dat DCP het drukwerk regelt. Wij hebben scherpe tarieven voor drukwerk en veelal is dit voordeliger dan drukwerk apart naar ons op te sturen.