Plastic passen, labels en rfid
Hulp nodig? +31 (0) 50 579 0084
| info@dcp.nl|

Recent toegevoegd ×

Je hebt niets in je winkelwagen.

Eigen drukkerij
Bedrukte passen vanaf 5 cent
Levering in 1 dag mogelijk
Meer dan 20 jaar ervaring

RFID readers

RFID, ofwel Radio-Frequency IDentification, is een techniek waarmee je op afstand informatie op een pasje kunt opslaan of aflezen. De techniek is vooral bekend bij detectiepoortjes in winkels waarbij RFID codes op prijskaartjes winkeldiefstal moeten voorkomen. Maar ook voor voorraadbeheer en toegangsdetectie wordt het veelvuldig toegepast.

Daar komt een RFID scanner om de hoek kijken. RFID scanners zijn handzaam en flexibel waardoor ze eenvoudig door je medewerkers gebruikt kunnen worden in het magazijn of op bijvoorbeeld een evenemententerrein. Een RFID barcode scanner zendt en ontvangt met een antenne radiogolven en pikt op die manier gegevens op.

Gratis verzending vanaf €200,- (excl. btw)

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Blanco of bedrukte pasjes bij RFID scanners bestellen

Wat is een RFID scanner zonder RFID pasjes, of Mifare® kaarten? Ook voor je RFID pasjes kun je bij Dutch Card Printing (DCP) terecht. Je kunt in onze webshop blanco pasjes bestellen of deze door ons laten bedrukken met je eigen logo, slogan, boodschap of actie. Wij drukken in eigen huis waardoor wij een snelle levering en scherpe prijzen kunnen garanderen.

De kaarten hebben een onuitwisbaar, uniek identificatienummer dat door de RFID scanner gelezen kan worden. De hoeveelheid data van deze kaarten verschilt. Bekijk alle mogelijkheden op je gemak in onze webshop.

Meer informatie over de RFID barcode scanner

Voor meer informatie over RFID scanners of pasjes kun je te allen tijde contact met ons opnemen. Ons team kan je uitgebreid informeren over de mogelijkheden, je vrijblijvend een offerte toesturen of een persoonlijk advies op maat geven, zodat je zeker weet dat je de juiste producten koopt, die aansluiten bij jouw bedrijf of vereniging en jullie boodschap.