Plastic passen, labels en rfid
Hulp nodig? +31 (0) 50 579 0084
| info@dcp.nl|

Recent toegevoegd ×

Je hebt niets in je winkelwagen.

Eigen drukkerij
Bedrukte passen vanaf 5 cent
Levering in 1 dag mogelijk
Meer dan 20 jaar ervaring

Scanners, RFID readers en keyfobs

Een RFID reader of MIFARE reader is een scanner waarmee je alle gangbare RFID kunt scannen. Zo kun je eenvoudig de pasjes van medewerkers of bezoekers controleren. Deze RFID reader kun je kopen bij Dutch Card Printing (DCP) voor een aantrekkelijke en eerlijke prijs.

Met een barcode scanner kan je alle type barcodes op pasjes scannen.

Gratis verzending vanaf €200,- (excl. btw)

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 82 in totaal

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 82 in totaal

Foto-tabel  Lijst 

RFID reader kopen

RFID pasjes, ook wel NXP MIFARE cards genoemd, zijn ideaal als toegangspas voor parkeergarages en kantoren, maar ook als skipas zijn ze populair, omdat ze een ingebouwde chip met geheugen en contactpunten voor de antenne hebben. Bij deze pasjes kun je onder andere de beveiligingssleutel programmeren en van een afstand informatie opslaan en aflezen. Door een speciale RFID reader te kopen, kun je deze pasjes als bedrijf of vereniging gemakkelijk zelf scannen.

Bijbehorende MIFARE pasjes bij je RFID reader bestellen

De bijbehorende RFID pasjes kun je als blanco pasjes via onze webshop bestellen. Je hebt de keuze uit onder andere pasjes met een verschillend geheugen, hybride of met een magneetstrip. DCP kan ook je RFID pasjes direct uit voorraad leveren, digitaal op maat geprint of in offset bedrukt. We kunnen deze zelfs programmeren of uitlezen. Vraag gerust een offerte aan!

Meer informatie over de MIFARE card reader of aanverwante producten

Neem voor meer informatie over alle mogelijkheden wat betreft een RFID reader kopen of pasjes voor je MIFARE card reader bestellen vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers zijn volledig op de hoogte van de laatste technieken rondom de MIFARE reader en kunnen je dan ook uitgebreid voorlichten en adviseren. Wij ontzorgen je graag!