Plastic passen, labels en rfid
Hulp nodig? +31 (0) 50 579 0084
| info@dcp.nl|

Recent toegevoegd ×

Je hebt niets in je winkelwagen.

Eigen drukkerij
Bedrukte passen vanaf 5 cent
Levering in 1 dag mogelijk
Meer dan 20 jaar ervaring

Lint voor cardprinter

Wanneer je regelmatig zelf pasjes bedrukt, zul je op een gegeven moment voor het punt staan dat van je (pasjes)printer het printerlint vervangen moet worden. En dat komt bijna altijd ongelegen, want het drukken van pasjes moet gewoon doorgaan. Gelukkig biedt Dutch Card Printing (DCP) dan uitkomst!

Gratis verzending vanaf €200,- (excl. btw)

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 163 in totaal

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 163 in totaal

Foto-tabel  Lijst 

(Pasjes)printer printerlint

Wij leveren alle beschikbare, originele printerlinten voor de Evolis, Zebra en Fargo pasjesprinter direct uit voorraad. Per stuk te bestellen, per 5 of grootverpakkingen per 10 stuks, voor een aantrekkelijke prijs. Printerlint voor de pasjesprinter is in allerlei kleuren te bestellen, zelfs in goud, zilver en scratch off. Of wat te denken van een kleurenlint of éénzijdig kleur, éénzijdig zwart? Bekijk online de kenmerken van de verschillende printerlinten, om voor jouw (pasjes)printer het juiste printerlint te vinden, zoals lint geschikt voor bijna randaflopende plastic passen of met een extra beschermend laagje folie.

De voordelen van DCP voor een printerlint voor je pasjesprinter

DCP levert uitsluitend producten van hoogwaardige materialen, waardoor je verzekerd bent van de hoogste kwaliteit en een lange levensduur. Bij ons vind je alles onder één dak op het gebied van onder andere klantenkaarten en giftcards. Dus ook de bij je printerlint behorende pasjesprinter, blanco passen en speciale softwarepakketten. Een snelle levertijd en transparante kosten, daar kun je bij DCP op vertrouwen.

Advies over het printerlint van je cardprinter

Je kunt vrijblijvend online contact opnemen of ons telefonisch bereiken op +31 (0)50 579 0084 voor extra informatie of een persoonlijk adviesgesprek met één van onze professionals. Lukt het je niet het printerlint van je cardprinter te vervangen? Ook dan staan wij voor je klaar. Onze medewerkers lopen je stap voor stap door het proces heen zodat jij het drukken met de (pasjes)printer en nieuw printerlint direct weer op kunt pakken!