Plastic passen, labels en rfid
Hulp nodig? +31 (0) 50 579 0084
| info@dcp.nl|

Recent toegevoegd ×

Je hebt niets in je winkelwagen.

Eigen drukkerij
Bedrukte passen vanaf 5 cent
Levering in 1 dag mogelijk
Meer dan 20 jaar ervaring

Giftcardverpakkingen met tray

Een giftcard verpakking met plastic tray ziet er net wat luxer uit dan een standaard giftcard verpakking. In de plastic tray kun je de giftcard klikken. Deze verpakkingen zijn in verschillende varianten te bestellen bij Dutch Card Printing (DCP). Standaard hebben de vierkante verpakking in het formaat van een CD-doosje en het kleine formaat verpakking 4 pagina’s, welke eventueel naar wens voorzien kunnen worden van bijvoorbeeld een glitterlak of reliëf. Ze worden afgewerkt met een glans- of matlak. Het kleine formaat heeft daarnaast een aparte ruimte voor een booklet.

Gratis verzending vanaf €200,- (excl. btw)

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Je giftcard verpakkingen met plastic tray zelf ontwerpen

Wanneer je één van onze giftcard verpakkingen met plastic tray online bestelt, krijg je van ons een sjabloon toegestuurd waarmee je eenvoudig de opmaak kunt realiseren. Ben je tevreden met je ontwerp? Lever het dan eenvoudig aan onze designers aan. Zij zullen nog met een kritische blik naar het ontwerp kijken om te beoordelen of alle details realiseerbaar zijn en waar eventueel nog verbeteringen mogelijk zijn. Op deze manier komen we samen tot een mooi en aantrekkelijk design voor je giftcard verpakkingen met plastic tray.

Bijbehorende giftcards bestellen

Voor de juiste cadeaukaarten en –bonnen, evenals voor bijvoorbeeld klantenkaarten en ledenpassen, ben je bij DCP ook aan het goede adres. Je kunt het bedrukken van de giftcards aan ons overlaten of blanco pasjes bestellen. Hiervoor hebben we voor jou de pasjesprinter in huis waarmee je direct en zorgeloos aan de slag kunt gaan met het printen van eigen pasjes. Altijd snel en tegen een scherpe prijs in huis!

Laat ons je wensen weten, dan gaan we graag voor jouw bedrijf of vereniging aan de slag. Je kunt vrijblijvend online een offerte aanvragen. Weet je niet zeker welke giftcard verpakking met plastic tray bij je past? Wij helpen je graag bij het kiezen van de verpakking die voldoet aan al je wensen. Neem vrijblijvend contact met ons op!