Producent van plastic passen
Hulp nodig? +31 (0) 50 579 0084
| info@dcp.nl| inloggen

Recent toegevoegd ×

Je hebt niets in je winkelwagen.

Eigen drukkerij
Bedrukte passen vanaf 5 cent
Levering in 1 dag mogelijk
Meer dan 20 jaar ervaring

Giftcardverpakkingen pillowbox

Dat ziet er nog eens uit als een cadeautje! Kies je als giftcard verpakking de pillowbox, dan ben je zeker van een heus cadeaugevoel. Onze mooie giftcard verpakking ‘pillowbox’, met of zonder kartonnen giftcardhouder, is in verschillende formaten te verkrijgen. De standaard kleuren leveren wij uit voorraad en zijn per 100 stuks te bestellen. Je hebt ze al binnen enkele dagen in huis!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Giftcard verpakkingen zoals de pillowbox zelf ontwerpen

Vanaf 100 stuks is deze verpakking met een eigen ontwerp te bestellen. Je kunt zelf ontwerpen aan de hand van onze templates en eenvoudig aan ons aanleveren, of wij maken een ontwerp voor jouw bedrijf of vereniging. Ook wanneer je zelf met het ontwerp aan de slag gaat, zullen onze professionele designers je vakkundig begeleiden zodat het eindresultaat een giftcard verpakking is om trots op te zijn. Zo zorg je bovendien voor wat extra attentiewaarde voor je merk of boodschap!

Voor de pillowbox ontvang je het sjabloon na het plaatsen van je bestelling en kun je eenvoudig met dit sjabloon de opmaak realiseren. De verpakkingen worden afgewerkt met een glans- óf matlak uitvoering. Voor een nog mooiere uitstraling verwerk je ook een glans- en matlak in je ontwerp.

De giftcard verpakkingen, ook de pillowbox, kunnen wij ook voorzien van bijvoorbeeld een glitterlak of reliëf. Bel ons gerust en wij vertellen je alle mogelijkheden.

Wij vertellen je graag meer

Wil je meer weten over onze mogelijkheden voor giftcard verpakkingen, eerlijke prijzen voor de pillowbox en onze uitstekende service? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ook voor een bijpassende cadeaukaart of cadeaubon op maat, of een klantenkaart of ledenpas, kun je bij ons terecht. Dutch Card Printing is hét adres voor al je pasgerelateerde vragen!