Plastic passen, labels en rfid
Hulp nodig? +31 (0) 50 579 0084
| info@dcp.nl|

Recent toegevoegd ×

Je hebt niets in je winkelwagen.

Eigen drukkerij
Bedrukte passen vanaf 5 cent
Levering in 1 dag mogelijk
Meer dan 20 jaar ervaring

Luxe giftcardverpakkingen

Met een luxe giftcard verpakking is een giftcard niet zomaar een cadeaukaart, maar een heuse verrassing. De luxe giftcard verpakkingen van Dutch Card Printing (DCP) zorgen voor een glimlach op het gezicht van klanten, relaties of medewerkers die een jubileum vieren.

DCP heeft verschillende mooie luxe giftcard verpakkingen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een verpakking met een fluwelen houder? Extra leuk als kerstgeschenk! En de luxe pop-up giftcard verpakking zorgt helemaal voor een verrassing. Wanneer je de giftcard in het midden klemt, toont de giftcard zich staand wanneer de verpakking wordt geopend.

Gratis verzending vanaf €200,- (excl. btw)

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Luxe giftcard verpakkingen en vele andere mogelijkheden

Een luxe giftcard verpakking is al leverbaar vanaf € 0,29. Alle modellen verpakkingen kunnen aan de hand van een template geheel naar eigen inzicht en wens worden gemaakt, bijvoorbeeld met een eigen logo, slogan of unieke boodschap. Vervolgens lever je het design eenvoudig aan ons aan, waarna wij de luxe giftcard verpakkingen al binnen enkele werkdagen leveren.

Bij DCP vind je alles op het gebied van pasjes onder één dak. Dus ook voor de cadeaukaart of cadeaubon zelf, of voor bijvoorbeeld een klantenkaart of ledenpas, kun je bij ons terecht. Om zelf te bedrukken of door ons team te laten bedrukken. Je profiteert daarbij altijd van onze flexibele en snelle service, onze eerlijke prijzen en hoogstaande kwaliteit.

Wij gaan graag voor je aan de slag!

Als specialisten kunnen wij je optimaal adviseren. Je kunt vrijblijvend contact opnemen of ons telefonisch bereiken op +31 (0)50 579 0084 voor al je vragen over onze luxe giftcard verpakking.