Plastic passen, labels en rfid
Hulp nodig? +31 (0) 50 579 0084
| info@dcp.nl|

Recent toegevoegd ×

Je hebt niets in je winkelwagen.

Eigen drukkerij
Bedrukte passen vanaf 5 cent
Levering in 1 dag mogelijk
Meer dan 20 jaar ervaring

Giftcardverpakkingen karton

Plastic giftcards kunnen met een bijpassende giftcard verpakking van karton een mooi geschenk zijn en voor extra attentiewaarde zorgen. Een giftcard verpakking van karton kun je bij Dutch Card Printing (DCP) online in de webshop bestellen.

Giftcard verpakkingen van karton zijn, afhankelijk van het gekozen model, te bestellen vanaf 1, 100 of 1000 stuks. Voor grote volumes kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. Maak je keuze uit de verschillende formaten, ga voor een schuif met envelop, wikkelverpakking of de verrassende pop-up verpakking.

Gratis verzending vanaf €200,- (excl. btw)

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Je giftcard verpakkingen van karton zelf ontwerpen

Je krijgt na je bestelling niet direct een fysieke verpakking per post thuisgestuurd. Nee, we gaan eerst aan de slag met het ontwerp van jullie maatwerk giftcard verpakkingen. Op het karton kan geheel naar wens een eigen ontwerp gemaakt worden, aan de hand van een door ons geleverd template. Je levert het uiteindelijke ontwerp eenvoudig aan ons aan, waarna onze designers het ontwerp nauwkeurig controleren en eventueel suggesties doen ter verbetering. Zo zorgen we samen voor het beste eindresultaat, net zo lang tot jullie tevreden zijn.

Ook de cadeaukaart en cadeaubon zelf kunnen wij uiteraard voor jouw bedrijf of vereniging maken, helemaal naar jullie ontwerp. Wij drukken in eigen beheer en kunnen je giftcard –of je klantenkaart of ledenpas- daardoor snel en voor een scherpe prijs leveren, al vanaf 8 cent.

Bestel direct online!

Zorg ook voor die opvallende giftcard verpakking van karton en bestel direct online bij DCP! Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact opnemen met onze deskundige adviseurs en designers. We gaan, al bijna 10 jaar, de uitdaging aan met allerlei (internationale) organisaties voor een optimaal resultaat. Snel, flexibel, innovatief en van topkwaliteit!