Plastic passen, labels en rfid
Hulp nodig? +31 (0) 50 579 0084
| info@dcp.nl|

Recent toegevoegd ×

Je hebt niets in je winkelwagen.

Eigen drukkerij
Bedrukte passen vanaf 5 cent
Levering in 1 dag mogelijk
Meer dan 20 jaar ervaring

Giftcardverpakkingen

Met een giftcard verpakking maak je een giftcard nog persoonlijker. Giftcard verpakkingen zijn namelijk op maat te bedrukken met je eigen logo en slogan of bijvoorbeeld met die ene speciale actie die tijdens de beurs geldt. Wanneer je giftcards aan klanten verkoopt, zorgt een persoonlijke verpakking voor net wat meer attentiewaarde en wordt een giftcard cadeau geven voor de gever nóg leuker! Bij een giftcard verpakking van Dutch Card Printing (DCP) kun je denken aan een verpakking van karton, met plastic tray, exclusieve beleving of een pillowbox in verschillende formaten. Elke bedrukking en afwerking is mogelijk.

Gratis verzending vanaf €200,- (excl. btw)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 19 in totaal

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 19 in totaal

Foto-tabel  Lijst 

Sjablonen voor giftcard verpakkingen

Voor elke giftcard verpakking heeft DCP sjablonen waarmee een schitterend ontwerp gemaakt kan worden. De sjablonen zijn als .eps in bijvoorbeeld Illustrator of InDesign eenvoudig te importeren en aan ons aan te leveren. Je ontwerp wordt door onze dtp'ers nauwkeurig gecontroleerd. Constateren wij in je ontwerp zaken die een mooi eindresultaat in de weg staan, dan nemen wij direct contact met je op.

Je bent er daarmee van verzekerd dat het eindresultaat precies zo wordt als je het had bedacht. Zo niet, dan maken wij een nieuw ontwerp, net zo lang tot jullie tevreden zijn.

Alle mogelijkheden voor giftcards en verpakkingen

Naast giftcard verpakkingen kun je ook de bijbehorende giftcards bij DCP bestellen. Sterker nog, wij zijn specialist in het bedrukken van onder andere giftcards, klantenkaarten en ledenpassen. We verkopen blanco pasjes en printers waarmee je zelf je eigen giftcards kunt drukken, maar je kunt het bedrukken van cadeaukaarten en cadeaubonnen ook aan ons uitbesteden. Zo nemen we je alle zorgen uit handen. Je ontvangt je giftcards op maat al binnen 5 werkdagen.

Heb je nog vragen over de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op.